fbpx

Club de robotică în limba engleză

<< ÎNAPOI

Clubul de robotică în limba engleză va fi un club antrenant şi creativ pentru copii cu vârste între 9 şi 12 ani unde, timp de o săptâmână, aceştia se vor familiariza şi vor ajunge să îndrăgească conceptul de robotică. Mai exact, copiii implicaţi vor trebui să-şi dezvolte creativitatea şi imaginaţia pentru a construi roboţi şi îşi vor antrena abilităţile cognitive pentru a crea instrucţiuni logice în designul, construirea şi programarea acestor roboţi cu ajutorul kit-urilor de robotică LEGO Mindstorm Robotics Invention System. 

Copiii vor discuta obiectivele de învăţare şi strategiile adoptate pentru fiecare “misiune” în parte şi vor lucra atât individual cât şi în echipă pentru procesul de design şi de construire a roboţilor dar şi de testare a acestora. Vor folosi un “jurnal” în care vor nota evoluţia proiectului, raportări de misiuni, notiţe şi soluţiile problemelor întâmpinate. Fiind un club de activităţi în limba engleză, copiii vor avea ocazia să interacţioneze, să studieze şi să discute în limba engleză dezvoltându-şi astfel abilităţile de comunicare şi colaborare în echipă, explorând o varietate de sisteme tehnologice şi de inginerie ceea ce-i va pregăti pentru viitoare cariere în domeniul ştiinţei, matematicii sau ingineriei.

Atenţie! Clubul de robotică este un club de activităţi în limba engleză, condus de către un profesor britanic, iar copiii ce doresc să participe la acest program trebuie să aibă un nivel minim conversaţional de limba engleză.

Programul clubului de robotică în limba engleză:

9.00-9.30 – întâmpinarea copiilor, pregătirea kiturilor şi stabilirea strategiei atingerii obiectivelor (stabilirea comenzilor roboților)

9.30-11.00 – pregătirea comenzii, analizarea problemelor sau a provocărilor ce le-ar putea întâmpina copiii şi  găsirea de soluţii creative

11.00-11.30 – servirea gustării aduse de acasă (în grădina instituției, dacă vremea permite)

11.30-13.00 – sesiune de construire, programare şi testare a comenzilor

Cost: 550 lei/ săptămână

Modalitatea de plată:

Taxa de curs se plăteşte până la termenul limită de înscriere confirmat. Taxa de curs se restituie doar în caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală). Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Perioada de desfăşurare:

10 – 14 iulie 2023 (data limită pentru înscriere 5 iulie) 

7 – 12 august 2023 (data limită pentru înscriere 2 august)

 

<< Verifică lista completă a Cluburilor de vară pentru copii

 

 

Pentru înscriere vă rugăm completaţi formularul de mai jos: