fbpx

Cursuri Engleză Adulti în Cluj-Napoca

23 compressor

Cursuri în grupă

 • 30 ore de studiu face to face la sediul centrului  
 • durata de 8 săptămâni
 • 15 ședinte de la 18.00 – 20.00

950 RON 

16 septembrie – 8 noiembrie 2024

 

 DETALII

online ind 1 e1592218788943

Curs individual

 • 30 de ore de studiu
 • potrivit pentru nevoi speciale de învățare, limbaj specializat  sau pregătire pentru examene.

                                                      3500 RON
 DETALII

De ce să te înscrii la cursuri de engleză

 • Vei putea să treci de la simpla înțelegere la vorbirea fluentă
 • Vei avea curajul de a vorbi în public în limba engleză
 • Îți vei spori șansele de a obține un loc de munca mai bun
 • Îți va fi mai usor să te descurci în călătorii sau să locuiești în străinătate

Cursurile de engleză sunt interactive


Cursurile se bazează foarte mult pe
metoda comunicativă sau task-based:

 • Notiunile sunt învățate practic, sub forma unor abilități, și aplicate prin simulari de situații din viața reală
 • Jocurile și activitățile practicate la curs ajută la însușirea și folosirea mai degajată și spontană a englezei

Daca nu știi exact ce curs ți se potriveste, în funcție de nevoie tale, completează formularul de contact de mai jos și te vom ghida în alegerea cursului potrivit

Cursurile te pot pregăti pentru examenele internaționale

Structura este pe niveluri de limbă, conform cadrului comun european : A1, A2, B1, B1+, B2, C1. Antrenează cele 4 abilități de limbă testate în orice examen internațional:

 • Vorbire
 • Ascultare și înțelegere
 • Citire și înțelegere
 • Scriere

Ce fel de avantaje poate să ofere cunoașterea limbii engleze?

 • Mai multe oportunități profesionale: Limba engleză este una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob și este utilizată în afaceri, tehnologie, știință și multe alte domenii. Un nivel avansat de engleză poate deschide uși în cariera ta și poate spori șansele de a obține un loc de muncă mai bun sau de prinde oportunitățile de a avansa în carieră.
 • Comunicare internațională: Engleza este limbajul comun al comunicării internaționale. Abilitatea de a comunica în engleză te va ajuta să legi relații cu oameni din diverse culturi și țări.
 • Acces la informație și cultură: Multe dintre cele mai importante resurse și informații din lume sunt disponibile în limba engleză. Învățând engleza, vei putea accesa o vastă gamă de literatură, filme, site-uri web și alte surse culturale.
 • Călătorii mai ușoare: Engleza este folosită în mod extensiv în turism și călătorii. Fiind capabil să comunici în engleză, vei putea călători mai ușor și vei avea o experiență mai bogată în țările vorbitoare de limbă engleză.

Care sunt modalitățile prin care putem învăța limba engleză?

Cursuri față în față în grupă: Participând la cursuri în grupă, vei avea șansa de a interacționa direct cu profesorii și colegii tăi, oferindu-ți oportunități ample de practică și de a primi feedback imediat.

Cursuri online în grupă: Dacă ai un program foarte încărcat sau locuiești în alt oraș, poți opta pentru cursurile noastre online, care îți oferă flexibilitatea de a învăța de la distanță, în ritmul tău.

Cursuri individuale: Dacă îți dorești ca să te concentrezi pe nevoile și obiectivele personale de învățare, să poți să avansezi în ritmul tău propriu sau te simți pur și simplu mai confortabil să înveți singur poți opta pentru cursuri individuale atât online cât și în clasă.

Alegând un curs de limba engleză, vei beneficia de:

 1. Un proces de învățare mai organizat: Cursurile noastre sunt susținute de profesori specializați în predarea limbii engleze, cu experiență în instruirea adulților.
 2. Curriculum adaptat nevoilor tale: Programa noastră a fost concepută pentru a răspunde cerințelor specifice ale adulților cu un program after work, concentrându-se pe situații reale de comunicare și pe dezvoltarea abilităților practice
 3. În grupă comunicarea este mai dinamică: Noi întotdeauna recomandăm învățarea în grup ca primă opțiune deoarece activitățile de comunicare în limba engleză sunt mult mai interactive și dinamice. Nu vă faceți grij, grupele noastre de studiu sunt menținute la dimensiuni reduse, pentru a asigura o atenție mai personalizată pentru fiecare cursant.

Cui se adresează cursurile de limba engleză

Cursurile noastre de limba engleză after work sunt recomandate adulților:

 • cu un program de lucru încărcat, care doresc să învețe limba engleză în timpul liber.
 • care vor să înceapă să învețe limba engleză de la 0
 • care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice pentru obține unloc de muncă mai bun sau de a avansa în carieră.
 • care înțeleg totul sau care se descurcă în scris, dar nu pot vorbi sau nu au curajul și încrederea necesare pentru a vorbi
 • care lucrează într-o multinațională și, chiar dacă au contact cu limba engleză în fiecare zi, au nevoie să o și vorbească fluent ca parte a performanței profesionale
 • care doresc să-și extindă orizonturile culturale și să poată comunica cu persoane din întreaga lume.

Ce putem învăța la un curs de limba engleză?

La cursurile noastre, vei putea :

Îmbunătăți abilitățile de comunicare: Vei învăța să vorbești, să asculți, să citești și să scrii în limba engleză, concentrându-te pe situații reale de comunicare.

Extinde vocabularul: vei dobândi un vocabular specific nivelului la care urmezi cursul și variat folosit în contexte diverse.
Înțelege gramatica: Vei învăța regulile gramaticale esențiale și cum să le aplici corect.

Exersa pronunția: Vei avea ocazia să exersezi pronunția corectă a cuvintelor și a sunetelor specifice limbii engleze.

Cum să alegem un curs potrivit în funcție de nivel?

Indiferent dacă ești începător sau ai deja cunoștințe de limba engleză, la înscriere evaluăm nivelul fiecărui cursant în parte pentru a asigura potrivirea cu grupul de studiu adecvat.

Evaluarea de nivel are 2 părti: un test scris și o mica evaluare de vorbire.

Astfel, vei putea avansa treptat și eficient în funcție de nivelul tău actual de cunoaștere a limbii engleze.

Cum oferim noi cursurile de limba engleză în grupă?

Cursuri în module de 30 de ore: Cursurile noastre sunt organizate în module de 30 de ore, concepute pentru a acoperi aspectele esențiale ale limbii engleze într-un mod coerent și structurat.

15 ședințe de 2 ore: Fiecare modul este alcătuit din 15 ședințe interactive, cu o durată de 2 ore fiecare, care îți oferă oportunități suficiente pentru a exersa și a te implica activ în procesul de învățare.

Flexibilitate în programul cursurilor: Înțelegem că adulții au programe ocupate, de aceea oferim opțiuni de program atât dimineața, de la 9.00 la 11.00, cât și după-masa, de la 18.00 la 20.00.

Poți alege varianta care se potrivește mai bine cu rutina ta zilnică.

Module de 8 săptămâni: Fiecare modul de curs are o durată de 8 săptămâni, ceea ce permite o învățare treptată și progresivă, astfel încât să îți poți dezvolta abilitățile lingvistice într-un mod solid și consistent.

Cursurile noastre sunt structurate în concordanță cu nivelurile stablite de Cadrul Comun European de Referință Lingvistică (A1 – C2).

În acest fel, poți fi sigur că vei învăța la un nivel adecvat și vei putea monitoriza progresul tău pe parcursul fiecărui modul.

Consultă STRUCTURA CURSURILOR pe nivele de cunoştinţe, iar dacă vrei să știi mai multe despre cum se măsoară nivelele de cunoaştere a unei limbi străine puteţi citi acest articol.

Profesori experți: Echipa noastră de profesori calificați și pasionați de predarea limbii engleze îți va oferi suport și îndrumare pe tot parcursul cursurilor, adaptându-se nevoilor și ritmului tău de învățare.

Metode de predare inovatoare: Folosim metode moderne și interactive pentru a face procesul de învățare plăcut și eficient.

Vei fi implicat în activități diverse, precum jocuri de rol, exerciții de grup, simulări de situații din viața reală și multe altele.

Evaluări regulate și feedback: Pe parcursul fiecărui modul, vom evalua progresul pentru a ne asigura că ai înțeles materialele predate și că te poți bucura de o evoluție constantă.

De asemenea, vei primi feedback constructiv pentru a te ajuta să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice.

Cost: 950 RON / modul 30 ore / 8 săptămâni

La participarea la mai multe module de cursuri consecutive oferim :

5 % reducere la cel de-al 2-lea modul dintr-o serie de 3 cursuri consecutive

10 % reducere la cel de-al 3-lea modul dintr-o serie de 3 cursuri consecutive

5 % reducere pentru studenţi*

Oferta supusă unor termeni şi condiţii. Pentru mai multe detalii te rugăm să consulţi Regulamentul Cursurilor.

Locatia de desfasurare a cursurilor: