fbpx

Curs de germană în grupă

Course Attendees

Still no participant

Regulamentul Cursurilor

Regulamentul cursurilor

Regulamentul cursurilor

Pentru buna desfăşurare a activităţii Centrului de Limbi Străine şi Examinare Internaţională BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE şi a asigurării eficienţei maxime a cursurilor vă rugăm să luaţi în considerare următoarele cerinţe:  

1. Înscrierea la cursuri

 • înscrierea se face personal prin completarea unui formular de inscriere, a unui contract de studiu şi achitarea a 50 % din taxa de curs. Se considera înscrişi la curs doar participanţii care şi-au achitat acest avans înaintea începeri cursurilor. Nu se acceptă la cursuri participanţii care se înscriu la telefon sau prin email.
 • în cazul în care un anumit curs nu se formează, taxa de curs achitata în prealabil va fi restituită.
 • La înscriere se vor menţiona pe formularul de înscriere opţiunile de grupă / pret dorite urmând ca la finalizarea înscrierilor să şe ştie numărul de participanţi pentru fiecare nivel în parte şi să se comunice celor înscrişi.
 • cursanţii din modulele în desfăşurare care doresc să continue cursurile cu un alt modul trebuie să – şi confirme participarea până la data limită de înscriere, altfel NU VOR FI CONSIDERAŢI participanţi la următorul modul de curs.
 • în cazul în care cei care doresc să se înscrie la cursuri deţin deja cunoştinţe de limbă, aceştia trebuie să dea un test de plasament în urma căruia li se va stabili nivelul de cunoştinţe de limbă şi vor fi încadraţi în grupele corespondente nivelului lor. Testul de incadrare se poate da de luni până vineri de la 10.00 la 17.00.
 • În cazul în care sunteţi încadrat la un anumit nivel, dar din diverse motive, consideraţi că ar trebui să urmaţi cursurile cu o altă grupă, de un nivel diferit, vă rugăm să vorbiţi cu profesorul despre acest lucru, iar acesta va face demersurile necesare. În taxa de curs este inclus un singur manual, de aceea după mutarea dvs. într-o grupă diferită va trebui să înapoiaţi manualul, iar dacă aţi făcut deja notiţe pe el, va trebui să achitaţi contravaloarea acestuia în momentul în care veţi primi un alt manual corespunzător noului nivel.
 • Şedinţele pierdute la cursurile în grupe nu se recuperează. În cazul în care nu veniţi la una dintre şedinţe, aceasta se consideră pierdută şi va trebui să recuperaţi singur materia.

2. Taxa de curs

 • taxa de participare la curs este stabilită conform ofertei oficiale de cursuri în funcţie de tipul de curs şi ora de desfăşurare a cursurilor: curs individual, tandem,  grupă de dimineată (4 - 10 persoane) persoane sau grupă de seară (6 - 12 persoane).
 • taxa de curs se poate achita in 2 rate. Prima rată reprezentând 50 % din valoarea cursului se achită înainte de începerea acestuia, iar cea de-a 2 –a rată în cea de-a 3-a săptămână de curs. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri vă rugăm să veniţi la recepţie până la ora 19.00.
 • taxa de participare nu se restituie odata cu confirmarea participării şi începerea cursului decât în cazuri de boală pe baza unei cereri însoţite de adeverinţă medicală.
 • reducerile se aplică numai pentru studenţi, pensionari sau la cel de-al 3-lea modul. Reducerile NU SE CUMULEAZĂ una cu alta.

3. Certificat de participare

 • după absolvirea unui modul de curs, la cerere, se eliberează un certificat de participare. Acesta va atesta numărul de ore şi nivelul cursului parcurs si perioada de desfăşurarea acestuia. Certificatul se eliberează numai la cerere.
 • certificatul nu se eliberează decât în cazul în care cursantul are o prezenţă la cursuri de minim 70 % şi a obţinut un rezultat de minim 60 % la testul de final de modul.

Alte observaţii

 • Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că atunci când vă înscrieţi la un curs în grupă, acesta se va derula ţinând cont de preferinţele tuturor membrilor grupei respective, de capacitatea fiecăruia de a-şi însuşi cunoştinţele predate de către profesor şi în ritmul întregii grupe, nu doar a unui cursant.
 • Centrul Bridge Language Study House îşi rezervă dreptul de a-şi alege cursanţii în grupe. Orice participant care prin comportamentul său va dauna bunului mers al cursului va fi dat afară din grupă.
 • Centrul Bridge LSH îşi rezerva dreptul de a schimba orarul zilelor de curs la continuarea modulului urmator în funcţie, bineînţeles, de disponibilitatea profesorului, a sălilor şi a disponibilităţilor cursanţilor.

Course Reviews

Still no reviews

Descriere curs germană

Acest curs de limba germană are o durată de 8 săptămâni cu 2 şedinţe pe săptămână de la 18.00 la 20.00 sau dimineața de la 9.00 la 11.00. 

Detalii curs germana

Costul participării la cursurile intensive de germană în grupă este de 950 lei/ persoană şi include:

 • Testarea preliminară pentru încadrarea în nivel
 • Suportul de curs (in original pentru majoritatea limbilor)
 • Materialele didactice auxiliare
 • Evaluarea progresului (la jumătatea modulului)
 • Test Final
 • Certificat de Participare (emis pentru 70% prezenţa la cursuri şi 60% la testul final).

Orarul şi numărul final de participanţi (minim 5 maxim 8) pentru fiecare grupe va putea fi confirmat în ziua de vineri înainte de începerea cursului. La fiecare modul (serie de cursuri) se formează grupe la mai multe nivele.

Consultaţi STRUCTURA CURSURILOR  pe nivele de cunoştinţe, iar dacă aveţi nevoie de alte detalii despre cum se măsoară nivelele de cunoaştere a unei limbi străine puteţi citi  acest articol.

 

La participarea la mai multe module de cursuri consecutive oferim :

5 % reducere la cel de-al 2-lea modul dintr-o serie de 3 cursuri consecutive

10 % reducere la cel de-al 3-lea modul dintr-o serie de 3 cursuri consecutive

5 % lei reducere pentru studenţi*

Dacă nu doriți să participați la cursurile de grup, puteți opta și pentru meditațiile individuale de limba germană. Vedeți toate cursurile de limba germană disponibile și perioadele de înscriere.

Ofertă supusă unor  temeni şi condiţii.  Pentru mai multe detalii vă rugăm consultaţi Regulamentul Cursurilor.

Nu sunteți din Cluj ? Puteți să verificați CURSURILE NOASTRE ONLINE.

Mai multe despre cursurile BRIDGE ONLINE puteți afla aici: https://www.blsh.ro/cursuri-pentru-adulti/cursuri-online-in-grupa/

Locația de desfășurare a cursurilor

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 950 RON
Data limita inscriere : 15-05-2024
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

  Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

  Alte cursuri
  De pe blog