fbpx

Curs engleza online cu profesor

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

De ce este important să cunoaștem limba engleză?

Cunoașterea limbii engleze îți deschide uși către noi oportunități de carieră, te ajută să interacționezi cu persoane din diverse medii sau să accesezi informații de calitate accesibile la nivel internațional, iar învățarea limbii engleze în mediul online este o opțiune accesibilă și eficientă pentru cei ce nu au posibilitatea de a participa la cursuri cu prezență fizică.

Indiferent dacă te afli în Cluj-Napoca sau oriunde altundeva în lume, poți învăța limba engleză cu cursurile noastre online unde interacțiunea cu profesorul și colegii tăi de grupă va fi prin Zoom , iar materialele de studiu le vei putea accesa prin intermediul unei platforme de învățare online.

Cum putem învăța limba engleză?

 

Există mai multe metode de învățare a limbii engleze, însă pentru adulții care nu au așa de mult timp la dispoziție cea mai bună metodă este cea de a învăța limba în mod practic și sistematic într-un mediu organizat chiar dacă este online.

Dacă îți dorești interacțiune cu alți colegi ca să-ți stimuleze progresul și șansele de practică interactivă, un mediu de învățare dinamic poți învăța în cadrul cursurilor noastre online în grupă.
Dacă, în schimb îți dorești atenție și ghidare personalizată conform nevoilor tale și a obiectivelor de învățare personale ai opțiunea cursurilor individuale.
Indiferent de ce preferi, aceste abordări structurate asigură învățarea corectă a gramaticii, dezvoltarea abilităților de comunicare și dobândirea încrederii necesare în utilizarea limbii engleze în diverse contexte.

De ce este recomandat sa urmăm un curs de limba engleză?

Un curs de limba engleză îți oferă o experiență de învățare organizată și sistematică, unde, cu ajutorul acestor experți, poți beneficia de o direcție clară în învățarea limbii engleze, înțelegând regulile gramaticale, pronunția corectă și îmbunătățind abilitățile de comunicare.
Cursurile noastre online oferă structură și suport și-ți permit să înveți limba engleză într-un mod consecvent și să te concentrezi pe dezvoltarea competențelor lingvistice necesare pentru a comunica în limba engleză cu încredere.

Avantajele cursurilor online de limbă engleză

Confort: Studiezi și te poți conecta la curs de acasă sau din locul preferat.

Acces ușor: Ai acces ușor la materialele de curs încărcate online și te poți conecta cu profesorul și colegii tăi la ședințele de curs.

Resurse interactive: Cursurile online de limba engleză îți oferă acces la materiale și resurse de învățare diverse și actualizate în timp real.

Pe platforma noastră de învățare, pe lângă sesiunile live cu profesorul, poți accesa activități și exerciții interactive, cărți digitale și alte materiale educaționale, pregătite de profesorii noștri.

Interacțiune și suport online: Cursurile de limba engleză online nu înseamnă învățare singuratică.

Și în mediul online există diverse metode prin care profesorii pot înlesni comunicarea și interacțiunea dintre cursanți menținând nivelul de interactivitate și dinamism.
Astfel, și în cadrul unui curs în grupă online, poți discuta cu colegii tăi de grupă, poți împărtăși experiențe și poți colabora în proiecte comune.

Experiență tehnologică: Cursurile online de limba engleză îți oferă o oportunitate excelentă de a te familiariza cu tehnologia și platformele de învățare online.
În lumea actuală, cunoașterea și utilizarea tehnicilor digitale sunt abilități importante, iar prin participarea la cursuri online, îți dezvolți competențe digitale valoroase.

Acest curs se va desfăşura pe o perioadă de 6 săptămâni cu 2 şedinţe pe săptămână de la 18.30 la 21.00 sau, în cazul în care toţi participanţii la curs vor fi disponibili mai devreme, orele de curs vor putea fi puse şi în timpul zilei de la 16.30 la 18.30, de exemplu.

Pentru cine este potrivit un astfel de curs?

Cursurile online de limbă engleză sunt potrivite pentru oricine dorește să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în engleză, indiferent de nivelul de cunoștințe.
De la începători la avansați, toți pot beneficia de instruirea personalizată și de accesul la resurse educaționale de calitate.

Ce fel de cursuri de engleză online îți putem oferi:

CURSURI ÎN GRUPĂ:

 • organizate în module de 30 de ore împărțite în 15 ședințe a câte 2 ore cu program after - work în intervalul orar 18.00 - 20.00.
 • modulele de 30 de ore au o durată de 8 săptămâni și sunt structurate pe nivele conform Cadrului Comun European de Referință de la A1 la C2. Pentru parcurgerea fiecărui nivel sunt necesare 3 module a câte 30 de ore.
 • fiecare serie de cursuri are o dată de începere fixă, un termen limită pentru înscrieri și testări de nivel pentru a ne asigura că te vom plasa în grupa potrivită de nivel.
 • la înscriere , dacă mai ai cunoștințe de limba engleză, îți vom evalua nivelul de limba engleză pentru a asigura potrivirea cu grupul de studiu adecvat. Procesul de evaluare a nivelului cuprinde două componente: un test scris și o scurtă evaluare orală. Această abordare îți va permite să avansezi în mod progresiv și eficient în funcție de cunoștințele tale actuale de limbă engleză.
 • orarul şi numărul final de participanţi (minim 5 maxim 10) pentru fiecare grupă va putea fi confirmat în ziua de vineri înainte de începerea cursului. La fiecare modul (serie de cursuri) se formează grupe la mai multe nivele.
  Cost: 950 RON / modul 30 ore / 8 săptămâni

Dacă vei participa la mai multe module în mod consecutiv vei beneficia de:

5 % reducere la cel de-al 2-lea modul dacă participi la o serie de 2 module consecutive
10 % reducere la cel de-al 3-lea modul dacă participi la o serie de 2 module consecutive
5 % lei reducere pentru studenţi*
Ofertă supusă unor termeni şi condiţii. Pentru mai multe informații poți să consulţi Regulamentul Cursurilor.

 

CURSURI INDIVIDUALE:

Pentru a asigura confortul dorit în procesul de învățare a limbii engleze, am creat diverse opțiuni de pachete de învățare, astfel încât să poți selecta formatul și intervalul adecvat pentru nevoile tale.

Curs individual STANDARD
Total ore de studiu: 30, din care 20 ore cu profesor (2 ședințe de 2 ore pe săptămână), iar restul de 10 ore reprezintă studiu individual ghidat sub forma unor activități și exerciții disponibile pe platforma Bridge Online (2 sesiuni de 1 oră pe săptămână, între fiecare ședință de studiu ‘live’)
Durata cursului este de 5 săptămâni
Cost: 2400 RON

Curs individual INTENSIV
Total ore de studiu: 30 de ore live cu profesor care pot fi împărțite în ședințe de 2 ore sau 1, 5 ore.

Durata cursului este în funcție de numărul de ședințe: 8 săptămâni dacă se aleg 15 ședințe a câte 2 ore sau 10 săptămâni dacă se aleg 20 ședințe de 1, 5 ore.
Cost 3500 RON

Ce îți oferim dacă te înscrii la un curs individual Bridge Online?

 • Ore live cu un profesor conform tipului de curs ales
 • Studiu ghidat sub forma unor activități și exerciții accesibile pe platforma
 • Bridge Online pe care le poți accesa oricând între ședințele săptămânale de curs
 • Materialele de curs în format digital, cele auxiliare și alte exerciții accesibile pe platforma Bridge Online
 • Feedback personalizat din partea profesorilor pe care -l poți accesa oricând
 • Sfaturi și îndrumări din partea profesorilor pentru metode și tehnici utile de exersare a limbii învățate
 • Plan de studiu personalizat după nevoile tale de învățare
 • Test de încadrare în nivel online înaintea începerii cursului
 • Evaluare de progres la finalul modului
 • Certificat de participare la completarea modulului (min. 90% participare)

Cursurile noastre au o structură aliniată cu nivelurile definite de Cadrul Comun European de Referință pentru Limbi (A1 - C2).
Acest aspect îți asigură învățarea la un nivel corespunzător, oferindu-ți posibilitatea de a urmări evoluția ta în cadrul fiecărui modul.

Consultă STRUCTURA CURSURILOR pe nivele de cunoştinţe, iar dacă vrei să știi mai multe despre cum se măsoară nivelurile de cunoaştere a unei limbi străine puteţi citi acest articol.

Ce fel de cunoștințe putem sa dobandim la finalul unui curs de limba engleză?

La finalul unui curs de limbă engleză, poți dobândi abilități de comunicare în limbă engleză, înțelegere scrisă și orală, pronunție corectă și cunoștințe gramaticale solide, bineînțeles adaptate nivelului pe care îl urmezi.
Acest lucru înseamnă că și dacă vei urma un curs specific nivelului A1 (începător) veți putea totuși să te exprimi, să scrii și să înțelegi un limbaj simplu pe teme uzuale.
La nivelele mai avansate vei fi pregătit să te exprimi corect în diferite contexte, cum ar fi interacțiunile sociale sau profesionale.
Dacă vrei să știi mai multe despre ce abilitățile de exprimare în limba engleză poți citi acest articol.

Unde putem utiliza cu succes cunoștințele obținute in urma cursului ?

Carieră: Poți dobândi curaj să începi să participi activ la conversațiile și meeting-urile în limba engleză, poti comunica mai eficient în mediul profesional internațional și poti avea oportunități de angajare mai bune.

Călătorii: Vei putea interacționa cu locuitorii locali în țările vorbitoare de engleză sau în destinații internaționale.

Studii: Vei avea acces la resurse academice și la programe de studiu în limba engleză.

Cum se desfășoară cursurile online de limba engleza?

Simplu, vei avea acces la platforma noastră Moodle Bridge Online online unde vei avea toate materialele suport pentru curs, vei putea urmări obiectivele de învățare a fiecărei ședințe de curs, vei putea accesa feedback-ul individualizat din partea profesorului și îți poți urmări progresul în mod constant.
Tot de pe platformă te vei putea conecta la ședințele de curs cu profesorul și colegii tăi de grupă cu ajutorul Zoom.

Cum te putem ajuta noi ?

Suntem aici pentru a-ți oferi experiența de învățare a limbii engleze pe care o cauți.
Avem 20 de ani de experiență în domeniul predării limbilor străine la adulți, timp în care ne-am specializat în crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea abilităților lingvistice.
Profesorii noștri dedicați și profesioniști utilizează metode inovatoare și materiale adaptate pentru a-ți oferi o învățare captivantă și eficientă.
Indiferent de nivelul tău de cunoștințe, suntem aici să te ghidăm pe și să-ți oferim sprijinul necesar pentru a atinge obiectivele tale lingvistice.

Pentru a te înscrie la un curs online de limba engleză cu profesor te rugăm completează formularul de înscriere de mai jos:

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 950 RON
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

  Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

  Alte cursuri
  De pe blog