fbpx

Curs individual de limba franceză

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Descriere curs

Cursurile individuale şi în tandem se organizează sub forma unor module de 30 de ore pe o durată de 3-6 săptămâni în funcție de numărul de ședințe alese pe săptămână.

Detalii meditatii limba franceza

Nu au o dată de începere stablită în prealabil, acestea pornesc la cerere în aproximativ 2, 3 zile de la finalizarea înscrierii.

 

Meditațiile individuale sau tandem de limba franceză oferă mai multă flexibilitate deoarece numărul de ore, programul şi conţinutul acestora se orientează după disponibilitatea cursanţilor.

 

Aceste tipuri de cursuri sunt construite în asa fel încât să raspundă strict la necesităţile cursanţilor măsurate în analiza preliminară de nevoi.

 

În general aceste cursuri se pretează pentru cursurile de pregătire pentru examene, pregatire pentru interviu sau antrenarea unor abilități specifice în limba respectivă.

 

La centrul Bridge LSH din Cluj-Napoca abordăm orice limbă străină ca un mijloc de comunicare, iar predarea se face întotdeauna în limba ţintă. Limba străină învăţată este prezentată în contextul unor situaţii reale cu ajutorul şi îndrumarea oferită de profesorii noştrii pasionaţi. Vezi mai multe detalii si despre meditatiile de limba engleza.

 

Cu metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea culturii şi mentalităţii limbii studiate.

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 3200 RON
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

    Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

    Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

    Alte cursuri
    De pe blog