fbpx
de persoana /
RON
895 - 3200
Home Cursuri

Curs limba română pentru străini

Curs limba română pentru străini

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

De ce este recomandat să învățăm o limbă străina alături de un profesor ?

 

Învățarea limbii române cu un profesor are avantajul personalizării întregii experiențe de învățare în funcție de nevoile și abilitățile fiecăruia.

Fie că este un curs în grupă sau un curs individual, cursurile noastre de limba română oferă străinilor un mediu organizat și sigur de învățare pentru înțelegerea completă a noțiunilor de bază în vederea folosirii limbii române în diferite contexte.
Învățarea limbii române alături de un profesor este o investiție dacă doriți mai mult decât cunoașterea a câteva cuvinte și noțiuni de limbă, este o oportunitate de a cunoaște cultura limbii române și de a vă antrena toate abilitățile de folosire a limbii - vorbire, înțelegere și scriere.

Pentru cine sunt recomandate cursurile de Limba Română ?

 

Cursurile noastre de limba română pentru străini sunt potrivite tuturor adulților și tinerilor adulți care doresc să ajungă să folosească limba română în situații practice de zi cu zi, care trăiesc sau intenționează să se stabilească în România și doresc să folosească limba sau care lucrează în diferite medii profesionale în care au contact cu limba română.

Ce fel de cursuri de limba română oferim?

Există 2 tipuri de cursuri de limba română pentru străini în funcție de preferințe și nevoile de învățare a fiecăruia. 

1. Cursuri în grupă care sunt organizate în module de 30 de ore pe o durată de 8 săptămâni și au loc de 2 ori pe săptămână de la 18.00 la 20.00. 

Costul participării la cursurile în grupă de limba română este de 950 ron/ persoană / modul 30 de ore și se poate achita în 2 tranșe: prima rată reprezentând 50% din valoarea cursului se achită înainte de începerea acestuia, iar cea de-a 2–a rată în cea de-a  3-a săptămână de curs.

Aceste cursuri în grupă se formează cu minim 5 participanți aflați la același nivel de cunoștințe de limba Română. Orarul şi numărul final de participanţi (minim 5 maxim 10) pentru fiecare grupa va putea fi confirmat în ziua de vineri înainte de începerea cursului. 

2. Cursurile individuale care sunt organizate tot în module de 30 de ore pe o durata de 10 săptămâni cu 2 ședințe pe săptămână de 1. 5 ore. 

Cursurile individuale nu au o dată prestabilită de începere, acestea pot porni la 3 - 5 zile de înscriere pe baza un orar stabilit în funcție de disponibilitatea cursantului.  

Costul participării la cursurile individuale este de 3500 ron persoană / modul 30 de ore și se poate achita în 2 tranșe: prima rată reprezentând 50% din valoarea cursului se achită înainte de începerea acestuia, iar cea de-a 2–a rată în cea de-a  3-a săptămână de curs.

Înscrierea la cursuri:

Înscrierea la cursuri se face prin completarea formularului de înscriere de mai jos, după care veți primi mai multe detalii despre pașii administrativi ce trebuie urmați pentru a definitiva înscrierea ( testare, plata, stabilirea și confirmarea orarului, etc).

In cazul in care persoanele care doresc sa se inscrie la un curs detin cunostinte de limba , acestia trebuie sa sustina un test de plasament in urma caruia se stabileste nivelul de cunostinte fiind incadrati in grupele corespunzatoare pentru nivelul lor.

De ce să optăm pentru un curs de limba română ?

 

Învățând limba țării în care locuiești, studiezi sau muncești temporar, te apropii mai mult de oameni, de cultura țării și mai ales înțelegi, explici și te faci, la rândul tău, mai bine înțeles în noul mediu de lucru și în noul cerc de prieteni. În acest fel, vei fi nu numai apreciat, dar și încrederea ta va crește.

Cum putem utiliza cunoștințele dobândite la un curs de limba română ?

 

Expat fiind, de exemplu, poți sa folosești limba Română nu doar la locul de munca, ci și vizitând locuri noi în România, ascultând informații mass-media, citind lucrări interesante, cunoscând localnici care nu vorbesc decât limba Română maternă etc.

Care sunt competentele dobândite după un curs de limba Română ?

 

Conținutul fiecărui curs se traduce în competențe lingvistice pe care cursanții ajung să le aibă la sfârșitul unui modul de curs în funcție de nivelul urmat.

De exemplu, după terminarea a 3 module de curs la nivel A1 veți putea să dați informații personale altcuiva, fie vorbit, fie prin completarea unui formular, puteți să înțelegeți informații simple despre alte persoane, să formulați întrebări simple și să răspundeți într-un limbaj simplu la astfel de întrebări, să faceți cumpărături locale și să exprimați prețuri, cifre, cantități sau să înțelegeți îndrumări sau instrucțiuni într-un limbaj simplu.

Dacă faceți cursurile la nivel A2, deja veți putea să faceți mici descrieri de locuri sau persoane, de exemplu, să vorbiți simplu despre un program zilnic pe care îl aveți sau despre interese sau hobby-uri și veți începe să puteți să faceți relatări ale unor evenimente din trecut.
Toate aceste competențe lingvistice sunt dobândite prin combinarea elementelor de gramatică, vocabular, activități de ascultare și înțelegere, însă cel mai importantă, pentru noi, rămâne antrenarea abilității de vorbire.

Cum sa alegem un curs potrivit în funcție de nivelul nostru actual ?

 

Cursurile noastre de limba română sunt organizate pe nivele de la A1 la C1, fiecare nivel având în componență câte 3 module (90 de ore în total) conform Cadrului European Comun de Referință. Vezi STRUCTURA CURSURILOR BLSH.

În cazul în care cei care doresc să se înscrie la cursuri deţin deja cunoştinţe de limbă, aceştia trebuie să dea un test de plasament în urma căruia li se va stabili nivelul de cunoştinţe de limbă şi vor fi încadraţi în grupele corespunzătoare nivelului lor.

Diplome si certificări

 

În urma participării și absolvirii unui curs la centrul Bridge Language Study House, vei putea descărca de pe platforma de curs, Bridge Online, un certificat de participare electronic, pe care îl poți folosi ca dovadă a competențelor lingvistice la instituții din România, dar și la unele instituții din străinătate, după caz.Centrul nostru oferă și posibilitatea de a te înscrie la examene internaționale de limbă, conform unui calendar prestabilit.

De ce sa înveți limba Română alături de noi?

Profesorii noștri au o vastă experiență de lucru atât cu personalul din mediul de afaceri (bănci, corporații etc) cât și din mediul universitar.Sunt persoane energice, mereu dornice să își îmbunătățească cunoștințele și stilul de predare, participând la traininguri interne și internaționale; aduc materiale de curs adaptate nevoilor cursantilor, țin lecții interactive, dinamice folosind metode inovative de predare.

Platforma de predare, Bridge Online, este ușor de folosit, oferind cursanților informații actualizate legate de desfășurarea cursului ( link către întâlnirea Zoom, prezenta, materiale, feedback, rapoarte de progres pentru companii, teste online etc).

De la primul contact cu clientul, până la finalul cursului, managerii noștri de program se interesează constant despre bunul mers al cursului și oferă suport clienților de fiecare dată când este nevoie.

Completează formularul de înscriere

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 895 - 3200 RON
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

    Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

    Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

    Alte cursuri
    De pe blog