fbpx

Cursuri Germana Online cu Profesor

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

De ce sunt cursurile online de ajutor atunci când dorim să învățăm o limbă străină ?

 

Avem din ce în ce mai multe opțiuni de a învăța o limbă străină, iar cursurile online sunt printre cele mai solicitate atunci când vine vorba de învățarea limbii germane deoarece printre cei care doresc să învețe această limbă se numără, de obicei, rezidenți, medici, studenți la medicină sau persoane care lucrează în corporații și au un program de lucru hibrid.
Învățarea online ne oferă flexibilitatea de a studia de oriunde și în orice moment. Aceasta înseamnă că nu suntem limitați de locație sau program și ne putem adapta în funcție de ritmul nostru de învățare.
De asemenea, cursurile online pun la dispoziție o gamă variată de resurse interactive care fac învățarea mai distractivă și captivantă.

Care sunt diferențele dintre un curs fizic și unul online ?

Una dintre diferențele majore dintre un curs fizic tradițional și unul online este accesibilitatea de oriunde.
Când optezi pentru un curs online de limba germană,te bucuri de flexibilitatea de a studia din confortul casei sau de oriunde te afli, fără a fi nevoie să te deplasezi la o locație fizică.Acest lucru îți va economisi timp prețios și efort asociat cu deplasările regulate la curs.

De ce să înveți limba germană cu un profesor în mediul online ?

Cursurile noastre de limba germană nu sunt înregistrate, ci se desfășoară cu ședințe live de interacțiune cu un profesor calificat care oferă în acest mediu virtual aceeași experiență de învățare ca într-o sală de clasă.

Profesorii noștri folosesc diverse metode și resurse digitale ca să poată transforma un astfel de curs într-o experiență de învățare interactivă și dinamică atât în cadrul unui curs individual cât și într-unul de grupă online.

Ce avantaje ai dacă cunoști limba germană ?

Cunoașterea limbii germane deschide noi orizonturi, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Este una dintre cele mai importante limbi de afaceri din Europa, iar cunoașterea acesteia îți va deschide uși într-o gamă variată de industrii și îți poate oferi avantaje semnificative în căutarea unui loc de muncă sau dacă dorești să avansezi în carieră.
De asemenea, abilitatea de a vorbi limba germană, chiar și la un nivel începător, îți va face călătoriile în țările germanofone mai plăcute și mai ușoare.
De ce să nu poți comunica cu localnicii, să explorezi mai ușor cultura locală și să trăiești experiențe mai autentice?

Acest curs se va desfăşura pe o perioadă de 6 săptămâni cu 2 şedinţe pe săptămână de la 18.30 la 21.00 sau, în cazul în care toţi participanţii la curs vor fi disponibili mai devreme, orele de curs vor putea fi puse şi în timpul zilei de la 16.30 la 18.30, de exemplu.

Cine este candidatul ideal pentru un curs de limba germană online ?

Oricine își propune să exploreze și să învețe această limbă fie pentru scopuri generale cum ar fi când vizitează o țară în care se vorbește limba germană și pentru a se putea descurca în conversatii simple,de exemplu, într-un oraș, fie pentru a se îmbarca într-un proces mai lung de studiu a limbii pentru oportunități de carieră ca medici, stomatologi sau asistente sau, de ce nu, pentru oportunități de studiu într-o altă țară.
Indiferent de scop, cursurile noastre online sunt orientate către adulți care au nevoie de o abordare practică și sistematică în învățarea limbi germane.

Ce fel de cunoștințe poți dobândi în cadrul acestor cursuri?

Cursurile noastre online te vor ajuta să dezvolți abilități solide de vorbire, scriere, citire și ascultare în limba germană.

Depinzând de nivel, dacă începi de la A1, sau A2 - la fiecare nivel vei obține cunoștințe de limbă sub forma unor abilități specifice de comunicare în limba germană.
Aceste abilități se pot traduce prin cum să comanzi într-un restaurant, sau să întrebi direcția către o locație dintr-un oraș, de exemplu, sau să poți să descrii programul unei zile și să stabilești de comun acord cu altcineva o întâlnire sau, la nivele mai avansate, să poți aplica la un job, sau să răspunzi la întrebările din cadrul unui interviu, etc.
Pe lângă elementele de structură și vocabular a limbii germane, vom explora și cultura și civilizația germană pentru a vă oferi o înțelegere profundă a limbii.

Ce cursuri online de limba germană îți oferim ?

CURSURI ONLINE ÎN GRUPĂ

Cursurile online în grupă sunt structurate sub forma unor module cu o durată totală de 30 de ore care sunt împărțite în 15 ședințe, fiecare cu o durată de 2 ore.
Programul cursurilor a fost gândit după orele de lucru obișnuite, între 18.00 și 20.00.
Pentru fiecare serie de cursuri, avem stabilite date de începere conform unui calendar de cursuri, un termen limită pentru înscrieri și teste de evaluare a nivelului, menite să te plaseze în grupa potrivită nivelului tău de cunoștințe.

Numărul final de participanți (minim 5, maxim 8 persoane) și orarul pentru fiecare grupă va fi confirmat în ziua de vineri, înainte de începerea fiecărui curs.
La fiecare serie de cursuri, se formează grupe doar dacă se adună un minim de 5 participanți de același nivel.

Cost: 950 RON / modul 30 ore/ 8 săptămâni

Dacă alegi să participi la mai multe module consecutiv, vei beneficia de următoarele reduceri:

5% reducere la al doilea modul dacă te înscrii pentru o serie de 2 module consecutive.
10% reducere la al treilea modul dacă participi la o serie de 2 module consecutive.
5% reducere pentru studenți*

Ofertă supusă unor termeni și condiții.

Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți Regulamentul Cursurilor disponibil pe site-ul nostru.

 

CURSURI ONLINE INDIVIDUALE

Curs Individual Tip STANDARD:

Timp total de studiu: 30 de ore, din care 20 de ore sunt alături de un profesor (2 ședințe săptămânale de câte 2 ore fiecare). Celelalte 10 ore implică studiu individual ghidat și activități disponibile pe platforma noastră Bridge Online (2 sesiuni de 1 oră săptămânal, între ședințele de studiu în direct).

Durata cursului este de 5 săptămâni.

Cost: 2400 RON

Curs Individual Tip INTENSIV:

Un total de 30 de ore de studiu direct cu un profesor, care pot fi împărțite în ședințe de 2 ore sau 1,5 ore, în funcție de preferințele tale.

Durata cursului variază în funcție de numărul de ședințe: 8 săptămâni dacă optezi pentru 15 ședințe de câte 2 ore sau 10 săptămâni pentru 20 de ședințe de 1,5 ore fiecare.

Cost: 3500 RON

Când se organizează astfel de cursuri?

Cursurile noastre online de limba germană se organizează în funcție de tipul cursului dorit, dacă este în grupă sau individual.

Cursurile în grupe se organizează conform unui calendar prestabilit și încep din 8 în 8 săptămâni, iar cursurile individuale se pot porni la 3 sau 5 zile de la înscriere.

De ce sa înveți limba germană online alături de noi ?

Pentru că în cadrul unui centru profesionist cu o experiență de mai mult de 20 de ani în domeniul predării cursurilor de limbi străine la adulți vei întâlni oameni bine pregătiți care te vor ghida pas cu pas și te vor motiva să-ți atingi obiectivele de învățare.

Ne bazăm pe tehnologii moderne și metode de predare interactive pentru a face învățarea limbii germane mai practică și mai ușoară. Astfel,în cadrul cursurilor online de limba germană vei avea acces la resurse digitale captivante care te vor ajuta să înțelegi și să te exprimi în germană într-un mod interactiv.

Dacă te-ai hotărât să te înscrii la un curs online de limba germană cu profesor te rugăm completează formularul de înscriere de mai jos:

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 950 RON
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

    Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

    Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

    Alte cursuri