fbpx

Regulamentul cursurilor

Pentru buna desfăşurare a activităţii Centrului de Limbi Străine şi Examinare Internaţională BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE şi a asigurării eficienţei maxime a cursurilor vă rugăm să luaţi în considerare următoarele cerinţe:

 

1. Înscrierea la cursuri

 • înscrierea se face personal prin completarea unui formular de inscriere, a unui contract de studiu şi achitarea a 50 % din taxa de curs. Se considera înscrişi la curs doar participanţii care şi-au achitat acest avans înaintea începeri cursurilor. Nu se acceptă la cursuri participanţii care se înscriu la telefon sau prin email.
 • în cazul în care un anumit curs nu se formează, taxa de curs achitata în prealabil va fi restituită.
 • La înscriere se vor menţiona pe formularul de înscriere opţiunile de grupă / pret dorite urmând ca la finalizarea înscrierilor să şe ştie numărul de participanţi pentru fiecare nivel în parte şi să se comunice celor înscrişi.
 • cursanţii din modulele în desfăşurare care doresc să continue cursurile cu un alt modul trebuie să – şi confirme participarea până la data limită de înscriere, altfel NU VOR FI CONSIDERAŢI participanţi la următorul modul de curs.
 • în cazul în care cei care doresc să se înscrie la cursuri deţin deja cunoştinţe de limbă, aceştia trebuie să dea un test de plasament în urma căruia li se va stabili nivelul de cunoştinţe de limbă şi vor fi încadraţi în grupele corespondente nivelului lor. Testul de incadrare se poate da de luni până vineri de la 10.00 la 17.00.
 • În cazul în care sunteţi încadrat la un anumit nivel, dar din diverse motive, consideraţi că ar trebui să urmaţi cursurile cu o altă grupă, de un nivel diferit, vă rugăm să vorbiţi cu profesorul despre acest lucru, iar acesta va face demersurile necesare. În taxa de curs este inclus un singur manual, de aceea după mutarea dvs. într-o grupă diferită va trebui să înapoiaţi manualul, iar dacă aţi făcut deja notiţe pe el, va trebui să achitaţi contravaloarea acestuia în momentul în care veţi primi un alt manual corespunzător noului nivel.
 • Şedinţele pierdute la cursurile în grupe nu se recuperează. În cazul în care nu veniţi la una dintre şedinţe, aceasta se consideră pierdută şi va trebui să recuperaţi singur materia.

2. Taxa de curs

 • taxa de participare la curs este stabilită conform ofertei oficiale de cursuri în funcţie de tipul de curs şi ora de desfăşurare a cursurilor: curs individual, tandem,  grupă de dimineată (4 – 10 persoane) persoane sau grupă de seară (6 – 12 persoane).
 • taxa de curs se poate achita in 2 rate. Prima rată reprezentând 50 % din valoarea cursului se achită înainte de începerea acestuia, iar cea de-a 2 –a rată în cea de-a 3-a săptămână de curs. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri vă rugăm să veniţi la recepţie până la ora 19.00.
 • taxa de participare nu se restituie odata cu confirmarea participării şi începerea cursului decât în cazuri de boală pe baza unei cereri însoţite de adeverinţă medicală.
 • reducerile se aplică numai pentru studenţi, pensionari sau la cel de-al 3-lea modul. Reducerile NU SE CUMULEAZĂ una cu alta.

3. Certificat de participare

 • după absolvirea unui modul de curs, la cerere, se eliberează un certificat de participare. Acesta va atesta numărul de ore şi nivelul cursului parcurs si perioada de desfăşurarea acestuia. Certificatul se eliberează numai la cerere.
 • certificatul nu se eliberează decât în cazul în care cursantul are o prezenţă la cursuri de minim 70 % şi a obţinut un rezultat de minim 60 % la testul de final de modul.

Alte observaţii

 • Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că atunci când vă înscrieţi la un curs în grupă, acesta se va derula ţinând cont de preferinţele tuturor membrilor grupei respective, de capacitatea fiecăruia de a-şi însuşi cunoştinţele predate de către profesor şi în ritmul întregii grupe, nu doar a unui cursant.
 • Centrul Bridge Language Study House îşi rezervă dreptul de a-şi alege cursanţii în grupe. Orice participant care prin comportamentul său va dauna bunului mers al cursului va fi dat afară din grupă.
 • Centrul Bridge LSH îşi rezerva dreptul de a schimba orarul zilelor de curs la continuarea modulului urmator în funcţie, bineînţeles, de disponibilitatea profesorului, a sălilor şi a disponibilităţilor cursanţilor.