fbpx

Cursuri corporate de limbi străine pentru angajaţi

Home Cursuri Limbi Străine Firme Cluj

Cursuri corporate de limbi străine pentru angajaţi

Cursurile corporate de limbi străine nu sunt simple cursuri de învăţare a limbilor străine, sunt programe ce pregătesc personalul companiilor nu numai să-şi însuşească limba dar şi să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi soft-skills în limba respectivă în mediul profesional în care aceştia activează. Modul eficient de organizare a cursurilor pentru companii împreună cu expertiza lingvistică pe care o deţinem şi metodele de training aplicate ne ajută să creăm soluţii continue de învăţare cu programe eficiente şi flexibile care să întâmpine nevoile specifice fiecărei firme.

 

Dacă alegeţi să învăţaţi cu centrul nostru veţi beneficia de o organizare eficientă şi complexă a întregului program de training lingvistic pornind de la alegerea locaţiei, stabilirea perioadei optime de desfăşurare, auditul lingvistic şi consultanţa continuă pe care v-o putem oferi.

  • Participanţii la cursuri sunt încadraţi în grupe în funcţie de nivelul de limbă printr-o testare preliminară complexă.
  • Înainte de începerea cursului se face o analiză de nevoi prin care se stabileşte exact ceea ce cursanţii doresc sau au nevoie să studieze.
  • Curriculumul şi conţinutul cursului este personalizat în funcţie de nevoile specifice ale participanţilor.
  • La sfârșitul fiecărui modul de curs are loc o testare finală urmată de un raport de progres oferit departamentului de resurse umane sau conducerii firmei.
  • Cursurile sunt predate de profesori calificaţi şi cu experienţă relevantă în domeniu. Toți profesorii noștri urmează periodic programe de perfecţionare metodologică pentru ca procesul de predare şi învăţare să fie cât mai eficient şi interesant.