fbpx
Home Programe de training

Efficient Communication in English – Fluency

Efficient Communication in English – Fluency

Cui de adresează programul de training

Cea mai mare provocare pentru majoritatea angajaților corporate o reprezintă comunicarea spontană, fluentă și liberă în limba engleză. Chiar dacă aceștia își construiesc în timp un vocabular specific domeniului lor de activitate și învață expresii și mecanisme care să-i ajute să se exprime în limba engleză, de multe ori  preferă să comunice în scris (prin email sau diverse canale media) tocmai din cauza fricii de a face greșeli sau a lipsei de practică care să-i facă mai încrezători atunci când sunt puși în situații de comunicare spontană face to face sau telefonic. 

Acest program de training vine în ajutorul angajaților care, din cauza unui vocabular prea simplist, al ezitărilor pe alocuri, sau al ritmului prea lent de vorbire, nu au o fluență adecvată nivelului lor de cunoștințe lingvistice și au nevoie să își perfecționeze abilitățile de comunicare spontană și să-și dezvolte fluența și coerența în vorbirea în limba engleză. Trainingul se va focusa și pe echiparea participanților cu tehnici și metode eficiente pentru creșterea impactului asupra audienței, captarea atenției precum și pe intensificarea coerenței, fluenței și ritmului în comunicare.

Detalii program

Participanții vor învăța să:

 • devină conștienți de punctele forte ale propriului stil de comunicare precum și de ariile necesare spre îmbunătățire 
 • dezvolte mai multă încredere în abilitățile lor de a comunica eficient și cu impact
 • folosească metode practice pentru a comunica cu mai multă încredere în sine și cu un nivel mai ridicat de asertivitate 
 • adopte tehnici și metode practice pentru a deveni cât mai fluenți și coerenți în comunicare  
 • își dezvolte abilitățile necesare pentru captarea interesului și interpretării reacțiilor unei audiențe
 • înțeleagă când și cum trebuie să își schimbe stilul și registrul în comunicare pentru a dobândi impactul maxim
 • își activeze lexicul pasiv și să folosească un vocabular variat și elegant, adecvat nivelului propriu de cunoștințe de limba engleză.

Recomandat pentru: 

 • angajați cu un nivel minim pre-intermediar de limba engleză care folosesc frecvent această limbă în munca lor fie face-to-face, telefonic sau online și au nevoie să își îmbunătățească fluența și coerența în vorbire precum și să își dezvolte lexicul activ.
 • angajați care comunică des la ședințe, întâlniri, seminarii și workshop-uri 
 • angajați care trebuie să vorbească des în fața unei audiențe și doresc să îmbunătățească impactul pe care îl au asupra acesteia
Doriţi mai multe detalii ?

  Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii cererii tale. Vezi si politica de confidentialitate.