fbpx
Home Programe de training

Accent Neutralisation

Accent Neutralisation

Cui se adresează acest program de training

În urma sutelor de interviuri pentru analiza de nevoi a participanţilor la cursurile de limba engleză în mediul corporate, am realizat că o problemă majoră cu care se confruntă angajaţii companiilor multinaţionale în înţelegerea şi redarea mesajelor în limba engleză este accentul.

Fie că este vorba de o companie de outsourcing sau o companie multinaţională cu membrii echipelor de lucru în mai multe ţări, comunicarea se face în proporţie de 80% prin telefon sau diverse canale multimedia unde se întâmplă ca, din cauza anumitor diferențe de accente sau dialecte, a lipsei meta-limbajului ajutător, precum și a emoțiilor, procesul transmiterii/recepționării mesajului să sufere considerabil.

Pe de altă parte, un alt fenomen des întâlnit, mai ales în cadrul companiilor multinaționale, este formarea unui amalgam de accente prin care angajații, vorbitori non-nativi de limba engleză, preiau accentele și varietățile de pronunție ale colegilor non-nativi din diferite alte țări și, astfel, se pot transmite și fixa modele greșite de accent și pronunție.

Trainingul de reducere a accentului a fost creat ca să ajute la îmbunătăţirea eficienței în comunicare prin corectarea pronunției, discursului și stilului de vorbire ceea ce va duce automat şi la creșterea fluenței în comunicare.

Detalii program

Recomandat pentru: 

  • persoane care lucrează în domeniul outsourcing, call-center, angajaţi şi manageri ce folosesc activ această limbă în comunicarea fie face-to-face, telefonic sau online și au dificultăți de accent, pronunție și fluență în vorbire.

Participanții vor învăța să:

  • își îmbunătățească aspectele particulare ale accentului și pronunției influențate de limba maternă
  • se familiarizeze cu modele corecte de pronunție, intonație, accentuare și vorbire conectată
  • facă legături logice între pronunție și ortografie în limba engleză
  • se familiarizeze cu diferite dialecte și accente ale limbii engleze prin exerciții extinse și variate de ascultare
  • își dobândească încredere în abilitățile lor de a înțelege diferite tipuri de dialecte și accente
  • își depășească emoțiile și frica de a se bloca când se angajeză în discuții sau convorbiri în limba engleză
Doriţi mai multe detalii ?

    Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii cererii tale. Vezi si politica de confidentialitate.