fbpx

Cursuri de limba engleză pentru adolescenţi Bridge Teenagers

Aceste cursuri de limba engleză au fost create pentru a îi ajuta pe adolescenţii din ciclul gimnazial şi cel liceal (11 - 18 ani) să îşi consolideze bazele lingvistice şi să îşi dezvolte mai departe cunoştinţele de limba engleză într-un cadru bine organizat. Cu ajutorul acestui program de limbă, adolescenţii vor acumula mai multă încredere în abilităţile lor de limba engleză, ceea ce le va oferi un avantaj important în viitoarele oportunităţi educaţionale şi profesionale.  La baza programului este un curriculum sistematizat şi bine structurat, care este adaptat la interesele şi nevoile adolescenţilor prin multe jocuri lingvistice, competiţii şi activităţi de grup. Datorită numărului restrâns al adolescenţilor dintr-o grupă progresul este însemnat într-o perioadă scurtă de timp.

Oferim și cursuri online de pregătire Cambridge.

Curs de pregatire pentru examenul Cambridge

 

ATENȚIE! Curriculumul este structurat în aşa fel încât adolescenţii să fie pregătiţi să dea şi examenele Cambridge A2 Key,  B1 Preliminary, B2 First sau C1 Advanced, dacă se doreşte acest lucru. Cursurile se vor focusa și pe dezvoltarea tehnicilor de examen și îi vor echipa pe participanți cu cunoștințele necesare pentru a lua cu brio examenul Cambridge care se potrivește nivelului lor de cunoștințe lingvistice. Certificatele Cambridge sunt acreditate de către Ministerul Educației pentru echivalarea examenelor de limba engleză pentru admiterea în clasa a 9-a cu predare bilingvă/intensiv precum și a probei de limba engleză de bacalaureat.

Ce abilităţi ale adolescenţilor dezvoltă aceste cursuri?

 • îşi vor exersa abilităţile de comunicare fără inhibiţii
 • vor învăţa cum să îşi expună punctul de vedere şi părerea despe anumite teme studiate
 • vor avea o deschidere culturală prin temele abordate în timpul cursului
 • vor învăţa cum să socializeze în mod spontan într-o limbă străină
 • îşi vor dezvolta încrederea în sine şi în abilităţile lor de a utiliza limba engleză, care îi va avantaja şi la şcoală
 • îşi vor dezvolta spiritul de echipă precum şi abilităţile de a lucra cu un partener sau în cadrul unei echipe
 • vor învăţa technici de examen şi cum să îşi controleze anxietatea în timpul unui examen
 • îşi vor însuşi technici utile de exersare a cunoştinţele limbii engleze şi în afara orelor de studiu
 • vor învăţa cum să folosească ‚gadget’-urile electronice în mod util pentru dezvoltarea cunoştinţelor lor de limba engleză

Cum se organizează cursurile pentru adolescenţi?

Cursurile sunt organizate pe întreg parcursul anului şcolar, având o frecvență de 1 şedinţă de 1,5  ore (90 minute) pe săptămână. Programul este construit conform calendarului şcolar, respectând astfel vacanţele şcolare precum şi sărbătorile legale.

Numărul minim de cursanţi într-o grupă este de 6 iar cel maxim este de 10.

Atenţie: acest program este unul de lungă durată, care necesită dedicare şi participare activă pentru aprofundarea cât mai eficientă şi sistematică a limbii engleze şi nu este conceput ca  o serie de meditaţii care se pot întrerupe oricând. La baza conceperii acestui program stau standardele lingvistice ale Cadrului Comun European de Referinţă a Limbilor precum şi ale examenelor Cambridge valabile pentru progresul recomandat însuşirii limbii engleze la şcolari de gimnaziu precum şi de liceu. Elevii trebuie să dobândească un nivel de cunoştinţe lingvistice de minim de B2 până la Bacalaureat

Preţul cursului:

Preţul cursului este de 65 RON pe ședință / participant

Modalitatea de plată: 

Taxa de curs se plăteşte lunar, pentru numărul de şedinţe organizate într-o lună, la începutul fiecărei luni (până la data de 5 a lunii în curs). În cazul lunilor scurte, se va achita abonament pe 2 luni în prealabil. În caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală) taxa de curs pentru şedinţa pierdută va fi decontată luna următoare. Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Înscrierea la cursuri se face prin completarea formularului de mai jos. Vom lua legătura cu parintii cu cca 7- 10 zile înainte de începerea cursurilor pentru o testare prealabilă a nivelului de cunoștințe al viitorilor cursanti.

Pret : 65 RON

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

  Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

  Te-ar putea interesa si

  15-06-2024

  23-03-2024

  27-09-2024