fbpx

Cursuri Engleza Copii Cluj Napoca (6 – 10 ani)

Aceste cursuri de limba engleză pentru copii sunt create pentru a veni în întâmpinarea părinţilor care doresc să îşi înscrie copiii într-un program de dezvoltare lingvistică în afara orelor de la şcoală. Programul oferă o abordare practică a limbii engleze, cu mult accent pus pe comunicare şi joacă, într-o atmosferă familială şi prietenoasă. Astfel,  copiii învaţă fără să realizeze că li se predă o limbă străină. La baza cursurilor pentru copii există un curriculum sistematizat şi bine structurat, care este adaptat la interesele şi nevoile copiilor. Acesta implică multe jocuri, competiţii şi activităţi de grup. Numărului restrâns al copiilor într-o grupă face ca progresul să fie însemnat într-o perioadă scurtă de timp.

În cadrul cursurilor de limba engleză copiii: 

 • îşi vor exersa abilităţile de comunicare fără inhibiţii
 • vor învăţa cum să îşi expună punctul de vedere şi părerea despre anumite teme studiate
 • vor învăţa cum să socializeze în mod spontan într-o limbă străină
 • îşi vor dezvolta încrederea în sine şi în abilităţile lor de a utiliza limba engleză
 • îşi vor dezvolta spiritul de echipă precum şi abilităţile de a lucra cu un partener sau în cadrul unei echipe
 • vor învăţa tehnici de examen şi cum să îşi controleze anxietatea în timpul unui examen
 • îşi vor însuşi tehnici utile cum să îşi exerseze cunoştinţele de limba engleză şi în afara orelor de studiu

De ce este foarte importantă limba engleză pentru copii?

 • Limba engleză joacă un rol esențial în dezvoltarea copiilor și este important ca aceștia să o poată asimila cât mai natural și să o învețe într-un mod organizat ca ei să-și automatizeze expresiile și structurile de limbă învățate.
 • Limba engleză le va influența cu siguranță viitorul și le va oferi, în același timp o bază solidă pentru dezvoltarea lor personală și educațională.
 • Cunoașterea limbii engleze va oferi întotdeauna copiilor un acces mai bun la o gamă mai bogată de resurse educaționale care le pot îmbogăți cunoștințele și înțelegerea lumii, le va permite să-și facă prieteni din diverse medii culturale și să dezvolte abilități sociale esențiale într-o lume multiculturală.
 • Multe dintre tehnologiile avansate și platformele de informații sunt disponibile în limba engleză, iar cunoașterea acestei limbi le va permite copiilor să se integreze mai bine în era digitală.
 • Un copil ce înțelege și vorbește limba engleză va putea comunica cu oameni din diverse țări și culturi, să-și facă prieteni din întreaga lume și să-și extindă orizonturile.

De ce ar trebui să alegem un curs de limba engleză pentru copilul nostru ?

Alegerea unui curs de limba engleză pentru copilul dvs. este o investiție prețioasă în viitorul său.
Un program bine structurat, un mediu învățare prietenos, stimulativ și adaptat copiilor îi va ajuta să se simtă încrezători și motivați în ceea ce fac.
În cadrul cursurilor noastre, profesorii specializați în predarea limbii engleze pentru copii folosesc metode educaționale inovatoare, jocuri interactive și materiale adaptate vârstei, astfel încât copiii să învețe cu bucurie și să-și dezvolte abilitățile lingvistice într-un mod cât mai natural.

Care sunt avantajele cursurilor de limba engleză pentru copii?

Un curs de limba engleză pentru copii oferă un cadru de învățare mai organizat și stabil pentru dezvoltarea abilităților lingvistice și a încrederii în sine. Aceste cursuri nu numai că ajută copiii să învețe limba engleză, ci le oferă și abilități esențiale pentru viața de zi cu zi și viitorul lor educațional și profesional.

 1. Învățare structurată

Cursurile de limba engleză pentru copii sunt concepute pentru a oferi o învățare organizată și sistematică.
Conținutul cursurilor este adaptat vârstei și nivelului copiilor din grupe astfel încât aceștia să acumuleze cunoștințe potrivite puterii lor de învățare și asimilare.

2. Sedimentarea cunoștințelor

Cursurile noastre pentru copii sunt ongoing, iar prin intermediul lecțiilor regulate, copiii au oportunitatea de a consolida cunoștințele acumulate.
Repetarea și practica constantă sunt esențiale pentru automatizarea vocabularului și a structurilor gramaticale.

3. Dezvoltarea abilităților de vorbire în grup

Participarea la cursuri îi expune pe copii la interacțiuni sociale care îi ajută să-și dezvolte abilitățile de vorbire și ascultare.
Comunicarea în grup îi învață să se exprime cu încredere și să înțeleagă mai bine limbajul nonverbal.

4. Oportunitatea de a practica limba în situații reale

Cursurile adesea includ activități practice și simulări care pun limba în contexte reale. Acest lucru îi ajută pe copii să înțeleagă cum să folosească limba engleză în situații de viață cotidiană.

5.Dezvoltarea încrederii și abilităților de prezentare

Participarea la discuții în clasă, prezentări și proiecte în echipă îi ajută pe copii să-și dezvolte abilități de vorbire în public și să devină mai încrezători în abilitățile lor de comunicare.

6.Încurajarea și susținerea colegilor


În cadrul cursurilor, copiii interacționează cu alți elevi care tind să aibă același nivel de învățare. Această interacțiune le oferă șansa să se încurajeze reciproc, să împărtășească cunoștințele și să învețe unii de la alții.

De la ce vârstă ne putem înscrie copilul la cursuri de engleză?

Copiii pot fi înscriși la cursurile noastre de limba engleză începând cu vârsta de 6 ani deoarece procesul nostru de predare implică dezvoltarea celor patru abilități de comunicare în limba engleză: citire, ascultare, scriere și vorbire.

Materialele de studiu, metoda de predare, durata unei ședințe sunt potrivite copiilor care au început deja școala, chiar cu clasa pregătitoare.

La ce trebuie să fim atenți atunci cand alegem un curs de engleză pentru copii?

Atunci când ne gândim la ce fel de curs de engleză este cel mai potrivit pentru copii, este important să ținem cont de următoarele aspecte:

 • Experiența și calificarea profesorilor
  La centrul nostru profesorii sunt specializați în predarea limbii engleze pentru copii și au abordări adecvate pentru fiecare vârstă. Sunt profesori entuziaști ce cred mult în puterea încurajării și a adaptării metodelor în funcție de nevoile de învățare a fiecărui copil.
 • Curriculum adaptat vârstei
  Conținutul programelor noastre este conceput pentru a fi interesant, interactiv și accesibil copiilor.
 • Metode interactive de predare
  Ne asigurăm că în timpul cursurilor să oferim activități cât mai interactive, jocuri și exerciții care să mențină entuziasmul copiilor și că acestea fac parte dintr-un proces ce să le ofere, în același timp, o structură să-i ghideze în învățare.
 • Grupuri mici de studiu

Grupurile noastre mici permit profesorilor să ofere atenție individuală fiecărui copil astfel încât să putem monitoriza dezvoltarea lingvistică a fiecărui participant.

Cum sunt structurate cursurile de limbă engleză pentru copii?

Cursurile noastre pentru copii sunt structurate pe nivele (A1, A2, B1, B1+, B2) conform Cadrului Comun European de Referință, însă un criteriu important în structurarea cursurilor și formarea grupelor de nivel îl constituie vârsta și clasa, deoarece există diferențe notabile în abilitățile de învățare ale copiilor de la un an la altul.
Indiferent că vorbim de un curs de limbă generală sau de un curs de pregătire în vederea susținerii unui examen Movers, Flyers etc., folosim manuale și materiale adiționale corespunzătoare programei Cambridge, chiar și la cele mai joase nivele de studiu.

Cum se vor desfășura cursurile ?

Cursurile pentru copii au o frecvență de 1  ședință de 90 minute/ săptămână și se desfășoară pe durata anului școlar, din octombrie până în iunie.

Orarul fiecărei grupe de nivel/ clasă se stabilește în funcție de disponibilitatea copiilor înscriși în intervalul 15.00-18.00.
Taxa de curs se achita lunar, în funcție de numărul de săptămâni de școală din fiecare lună ( ținând cont de vacantele scolare și zilele libere legale).

Cum se organizează cursurile de limba engleză pentru copii?

 

Cursurile sunt organizate în formă ‘ongoing’( pe tot parcursul anului şcolar, cu 1 ședință pe săptămână de 1,5 ore (90 minute).

Copiii pot să adere la cursurile de limba engleză și pe parcursul anului școlar.

La înscriere vom evalua cunoștințele de limba engleză ale copiilor și pe baza rezultatului îi vom repartiza la nivelul de studiu corespunzător.

Ce vor învăța în cadrul cursurilor?

În cadrul cursurilor noastre copiii vor învăța să vorbească, să scrie, să citească și să înțeleagă limba engleză printr-o abordare educațională captivantă și adaptată vârstei lor.

Materialele folosite și tehnicile de predare folosite de către profesori vor stimula:

 • Dezvoltarea abilităților de comunicare

Copiii vor învăța să comunice în limba engleză, să își exprime gândurile și ideile în mod coerent. Vor dobândi un vocabular bogat și vor învăța cum să depășească eventualele bariere de vorbire într-o limbă străină.

 • Învățarea structurilor gramaticale

Copiii vor fi familiarizați cu structurile gramaticale specifice nivelurilor de studiu, dar acest proces se va desfășura printr-o abordare ludică și creativă, diferită de metodele clasice.  Acest mod de predare îi va ajuta să înțeleagă și să utilizeze corect gramatica limbii engleze.

 • Dezvoltarea gândirii critice

Cursurile noastre vor încuraja gândirea critică și creativă. Copiii vor fi implicați în activități și exerciții care îi vor ajuta să analizeze, să evalueze și să rezolve probleme în limba engleză.

 • Învățare ludică

Predarea se va baza pe elemente ludice, astfel încât învățarea să fie plină de bucurie și entuziasm. Jocurile, activitățile interactive și resursele creative vor face procesul de învățare mai atractiv și captivant.

 • Eliminarea blocajelor de gândire și vorbire

Profesorii noștri specializați vor lucra cu copiii pentru a elimina eventualele blocaje de gândire și vorbire în limba engleză, dezvoltând încrederea acestora în abilitățile lor de comunicare.

De ce să îți înscrii copilul la cursurile noastre de limba engleză?

Cursurile noastre sunt interactive, dau libertate de exprimare copiilor; aceștia din urma vin mereu cu plăcere și entuziasm la orele noastre.

Profesorii noștri sunt prietenoși, deschisi cu copiii, interesați și atenți sa adapteze ritmul și subiectele abordate in functie de dinamica si nevoile grupei de copii.

Numărul maxim de copii într-o grupă este de 10.

Atenţie: acest program de cursuri de engleză pentru copii este unul de lungă durată. Necesită dedicare şi participare activă pentru aprofundarea cât mai eficientă şi sistematică a limbii engleze şi nu este conceput ca şi o serie de meditaţii care se pot întrerupe oricând. La baza conceperii acestui program stau standardele lingvistice ale Cadrului Comun European de Referinţă a Limbilor precum şi ale examenelor Cambridge Young Learners valabile pentru progresul recomandat însuşirii limbii engleze la şcolari de clase primare.

Preţul cursului de engleză

Preţul cursului este de 65 ron pe şedinţă de curs de 1,5 ore / participant. Preţul cursului include toate materialele didactice şi manualul cursului.

Modalitatea de plată

Taxa de curs se plăteşte lunar, pentru numărul de şedinţe organizate într-o lună, la începutul fiecărei luni (până la data de 5 a lunii în curs).

În cazul lunilor scurte, se va achita abonament pe 2 luni în prealabil. În caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală) taxa de curs pentru şedinţa pierdută va fi decontată luna următoare.

Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Înscrierea la cursuri se face prin completarea formularului de mai jos. Vom lua legătura cu parintii cu cca 7- 10 zile înainte de începerea cursurilor pentru o testare prealabilă a nivelului de cunoștințe al viitorilor cursanti.

Pret : 65 RON

Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

  Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

  Te-ar putea interesa si

  22-11-2024

  27-09-2024