fbpx

Competitiveness 4 Artisans – (2023-2024)

“Competitiveness 4 Artisans” este un proiect finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România".

Working together for a green, competitive and inclusive Europe!

Din cauza situaţiei create de pandemia COVID-19, numărul vânzărilor organizate la diferite târguri şi pieţe locale a scăzut dramatic, iar promovarea produselor s-a mutat în mediul online. Această schimbare a avut un impact enorm asupra obiceiurilor de cumpărare ale oamenilor. De la începutul pandemiei, cererea pentru marketingul digital a crescut, comportamentul clienţilor s-a schimbat, iar pieţele pentru vânzarea produselor s-au redus.

Proiectul “Competitiveness 4 Artisans” s-a concentrat pe tema marketingului digital pentru întreprinderile mici şi mijlocii din sectorul de producţie, în special pentru meşteşugari şi artizani

Scopul proiectului a fost dezvoltarea cunoştinţelor antreprenorilor pentru a putea să-şi înfiinţeze propriul business, să-l menţină şi să-şi promoveze corect produsele în lumea digitală, respectiv de a creşte competitivitatea acestora şi de a îi ajuta să devină antreprenori mai buni

Proiectul s-a încheiat cu un eveniment organizat în data de 20 aprilie 2024. În cadrul acestui eveniment de o zi, am prezentat proiectul, rezultatele acestuia și am organizat, de asemenea, trei workshop-uri pentru micii antreprenori. După ateliere, participanții și copiii au fost invitați să participe la ateliere de artizanat, cum ar fi: decorarea ouălor de Paște cu ceară și vopsea, modelarea cu lut, realizarea de flori de hârtie și brățări de prietenie și pictură de figurine din ipsos.

Fiţi alături de noi pe pagina Facebook şi pe website!