fbpx

Clubul de vacanţă în limba engleză

Clubul de limba engleză va pune accent pe îmbunătățirea cunoștințelor de limba engleză ale copiilor într-un mod creativ, relaxat și distractiv. Copiii vor comunica zilnic în limba engleză ceea ce îi va ajuta să devină mai naturali în conversație și să își exerseze fluența în vorbire. În cadrul clubului copiii își vor consolida elementele de limbă deja cunoscute și vor învăța noi noțiuni de vocabular și deprinderi, ceea ce va contribui la creșterea încrederii în sine când trebuie să comunice în limba engleză.

Programul va include multe activități pentru stimularea creativității și a fanteziei iar cu ajutorul jocurilor didactice copiii își vor dezvolta și abilitățile de integrare armonioasă în grup. Clubul se va axa exclusiv pe conversație, discuții ghidate care să-i ajute pe copii să-și automatizeze noțiunile învățate, precum și concursuri care să-i încurajeze să folosească exclusiv limba engleză. Activitățile clubului de vară vor urma câte o temă zilnică. Aceste teme nu se vor repeta de la o săptămână la alta, astfel oferind copiilor posibilitatea de a urma mai multe săptămâni consecutive în cadrul clubului de limba engleză BRIDGE JUNIOR.

 

Programul clubului de vacanţă în limba engleză:

9.00-9.30 – întâmpinarea copiilor la sediul Bridge LSH, jocuri de încălzire, cântece, introducerea temei zilnice

9.30-11.00 – consolidarea și dezvoltarea cunoștințelor de limbă, activități de limbă, exerciții de vocabular și jocuri de limbă

11.00-11.30 – servirea gustării 11.30-13.00 – exerciții de comunicare, cântece, jocuri şi concursuri de limbă

13.00-14.00 – pauza de prânz (masa prin catering de la  Gastroyal)

14.00-16.00 – activități arts&crafts pe baza temei zilnice

Cost: 675 lei / săptămână

Discount pentru frați: 10% (oferit în cazul în care frații participă la club în același timp)

Discount înscriere la fiecare al 2-lea club de vacanță: 10% (oferit pentru fiecare al 2.-lea club; discountul se aplică doar în cazul în care al doilea club ales de participanți se organizează, adică întrunește numărul minim de participanți)

Notă: reducerile nu se cumulează!

Modalitatea de plată:

Taxa de curs se plăteşte până la termenul limită de înscriere confirmat. Taxa de curs se restituie doar în caz de boală (dovedită prin adeverinţă medicală). Neprezenţa la şedinţele de curs din alte motive nu scuteşte părinţii de la plata cursului.

Perioada de desfăşurare: