fbpx

Despre noi

Home

Despre noi

La Centrul de Limbi Străine Bridge Language Study House puteţi întâlni oameni deosebiţi, şi devotaţi serviciilor pe care centrul le oferă.

Prin profesionalismul şi entuziasmul lor veţi fi întotdeauna întâmpinaţi cu amabilitate şi devotament. Implicarea noastră în dezvoltarea celor mai noi metode de însuşire a unei limbi străine, folosind materiale moderne, de ultimă oră, are scopul de a face o schimbare în România şi totodată de a deveni un centru educaţional al excelenţei.

Colaborăm cu aproximativ 70 de profesori de limbi străine, profesori entuziaşti, energici şi spontani ce au demonstrat că profesionalismul, simţul responsabilităţii şi străduinţa de a ţine pasul cu cele mai noi şi mai moderne metode de predare îi fac demni de a lucra în echipa noastră.

70

PROFESORI

18731

CLIENTI

2700

CURSURI

15

ANI EXPERIENTA

01. Profesionalism

Credem în profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea, iar în acest scop învăţăm şi ne dezvoltăm constant să fim mai buni, mai atenţi la nevoile cursanţilor la fiecare curs sau program de training organizat.

02. Calitate

Calitatea cursurilor şi serviciilor noastre este o prioritate pentru noi, iar feedbackul cursanţilor nostri cu privire la experienţa lor de învăţare contribuie la o permanentă evaluare a conţinutului cursurilor şi a metodelor de predare în cadrul cursurilor noastre.

03. Experiență

Avem peste 15 ani de experienţă în tot ceea ce tine de predarea limbilor străine şi educaţia ca formare continuă.

04. Flexibilitate

Suntem flexibili în ceea ce priveşte oportunităţile pe care le oferim fiecărui cursant în parte, având opţiuni de a alege când, unde şi cum să înveţe o limbă străină.