fbpx

Cursuri Limbi Străine Firme Cluj

În ce domenii sunt recomandate cursurile de limbi străine?

Indiferent de tipul de afacere în care o companie își desfășoară activitatea, competențele lingvistice ale angajaților pot constitui un avantaj semnificativ, iar investiția în dezvoltarea abilităților lingvistice ale oricărei echipe de lucru poate genera impact pozitiv. Această investiție în dezvoltarea abilităților lingvistice ale angajaților nu este doar o alegere înțeleaptă pentru evoluția profesională a acestora, ci și o strategie fundamentală pentru succesul continuu al companiei într-un mediu de lucru internațional.

Cursurile noastre de limbi străine sunt recomandate într-o gamă variată de domenii precum sectorul tehnologic și IT, resurse umane și managementul organizațional, industria automotive, transporturi, domeniul bancar și financiar, sectorul de servicii și outsourcing, industria turismului și ospitalității, etc oferind beneficii notabile atât pentru angajați, cât și pentru evoluția generală a companiei.

3 motive pentru a alege cursurile noastre

1. Avem cea mai multă experiență în ceea ce privește serviciile de programe străine pentru firme.

 • Ne mândrim cu cele mai bune și complexe servicii de training și învățare a limbilor străine. Metoda noastră de predare cea mai folosită este task-based – predăm structurile de limbă în funcție de nivel, însă și demonstrăm practic ce se poate face cu ele, apoi cursanții văd rezultatele reale a ceea ce învață.
 • Oferim consultanță în tot procesul de learning&development – de la planificarea programelor de limbi străine, până la crearea expertizei de învățare și monitorizarea progresului fiecărui participant.
  Plecăm întotdeauna de la analiza nevoilor companiei, după care oferim soluții reale acestor nevoi, aplicând principii și practici de organizare a unui training lingvistic eficient și respectând nevoile fiecăruia.

2. Expertiza acumulată în cei peste 20 ani de experiență ne dă posibilitatea de a administra mai multe cursuri în cadrul corporațiilor cu un număr mare de angajați.

corporate 3

3. Suntem în permanentă dezvoltare, adaptându-ne mersului dinamic al lumii corporate.

Vrem să fim mereu pregătiți să răspundem provocărilor date de lipsa de timp, multitudinea task-urilor zilnice și a mediului agil de muncă.

Ne dezvoltăm constant în ceea ce privește:

 • Procedurile de management
 • Cursurile și conținutul acestora
 • Metodele de training
 • Metodele de predare

Ce aduce în plus un curs de limbi străine pentru angajați?

 • Mai multă încredere în abilitățile lor de vorbire, fie că este vorba de clienți, colegi din alte țări sau vizitatori
 • O mai bună participare activă la diverse meeting-uri
 • O mai mare acuratețe și o folosire corectă ale limbii în scris (mail sau diverse raportări)
 • Abilități lingvistice mai bune în diverse contexte sociale
 • Dezvoltarea soft-skills
 • Cultivarea și dezvoltarea creativității și a spontaneității
  În cadrul cursurilor folosim multe activități de comunicare în care participanții trebuie, fie să lucreze în echipă, fie să-și folosească abilitățile pentru a se descurca într-o anumită situație în limba pe care o învață
 • O mai bună închegare a echipelor de lucru

De ce ar trebui să le oferiți angajaților oportunitatea de a învăța o limbă străină?

 • Dezvoltarea abilităților cognitive
 • Persoanele bilingve au abilitatea de a dobândi o gândire mai logică și rațională într-un timp mai scurt, deci vor lua deciziile mai ușor.
  • Învățând o limbă străină, persoanele ajung să depisteze mai ușor informațiile ciudate, aspect esențial când vine vorba de negocieri de contract și întâlniri cu potențiali clienți sau parteneri.
  • Învățarea unei limbi străine ajută la îmbunătățirea memoriei.
 • Extinderea pe piețe noi
 • Atunci când o companie se dezvoltă, adesea interacționează cu alte culturi. Acest lucru se poate întâmpla prin deschiderea unor noi birouri sau semnarea unui contract cu clienți străini.
  Angajații care vor fi terminat cursul de limbă străină vor fi mai puțin afectați de tranziție.
 • Dezvoltarea profesională a angajatului
  Ajutarea angajatului să învețe o limbă străină este un mod excelent de a recompensa angajatul și de a-i demonstra că vă pasă de cariera lui.

Bine de știut

 • Dacă alegeți să învățați cu centrul nostru veți beneficia de
  • organizare eficientă și complexă a întregului program de training lingvistic
  • alegerea locației
  • stabilirea perioadei optime de desfășurare
  • auditul lingvistic
  • consultanța continuă pe care v-o putem oferi
 • Participanții la cursuri sunt încadrați în grupe în funcție de nivelul de limbă printr-o testare preliminară complexă.
 • Înainte de începerea cursului se face o analiză de nevoi prin care se stabilește exact ceea ce cursanții doresc sau au nevoie să studieze.
 • Curriculumul și conținutul cursului sunt personalizate în funcție de nevoile specifice ale participanților.
 • La sfârșitul fiecarui modul de curs are loc o testare finală urmată de un raport de progres oferit departamentului de resurse umane sau conducerii firmei.

Ce fel de cursuri si programe de training oferim ?

Oferim cursuri și programe de training în limba engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, maghiară și română pentru străini.

Cine sunt profesorii noștri ?

Sunt oameni dedicați profesiei lor, instructori și traineri specializați în predarea limbilor străine la adulți și, în special, în contextul cursurilor corporate.

De să alegeti echipa noastră ?

 • pentru calificare și experiență: toți profesorii noștri sunt profesioniști calificați, cu o vastă experiență în predarea limbilor străine la adulți și în contextul corporativ.
 • pentru adaptabilitate și relevanță: într-o lume a schimbărilor continue în mediul corporativ, profesorii noștri investesc permanent în dezvoltarea lor profesională. Toți profesorii noștri urmează periodic programe de perfecționare metodologică pentru ca procesul de predare și învățare să fie cât mai eficient și interesant. Trebuie să ne asigurăm că programele și cursurile noastre sunt relevante și adaptate la dinamica actuală a mediulu de lucru corporativ.
 • pentru orientarea către adulți și corporații: Experiența noastră acoperă o gamă largă de cursuri adaptate pentru adulți și pentru companii. Profesorii noștri înțeleg specificul nevoilor și așteptărilor acestui public, creând astfel un mediu de învățare eficient și personalizat.
 • pentru angajamentul nostru de a ne îmbunătății permanent: echipa noastră este dedicată creșterii profesionale constante, în beneficiul cursanților noștri și al mediului în care trebuie să livrăm programele de training. Astfel, analizăm mereu tendințele de schimbare a nevoilor de învățare atât din punct de vedere al managementului unei firme cât și din punct de vedere al angajaților.

Cum se desfășoară aceste cursuri ?

În funcție de dinamica de lucru a angajaților oferim cursuri atât online cât și offline la sediul firmei sau al centrului nostru.

Cursurile sunt organizate în module de 30 ore, cu 2 ședințe pe săptămână pentru a asigura o frecvență menită să faciliteze procesul mai rapid de învățare.

Cursurile sunt adaptate nivelelor conform Cadrului Comun European de Referință, de la A1 la C1 și în funcție de nevoile de învățare a participanților.

Puteți accesa STRUCTURA CURSURILOR pentru mai multe detalii.

Fiind cursuri corporate, acestea nu au o dată prestabilită de începere, ele pot începe la cerere în funcție de data agreată.

Participanții la cursuri sunt încadrați în grupe în funcție de nivelul de limbă printr-o testare preliminară complexă, iar înainte de începerea cursurilor se face o analiză de nevoi prin care se stabilește exact ceea ce cursanții doresc sau au nevoie să studieze. Astfel, curriculumul și conținutul cursurilor sunt personalizate în funcție de nevoile specifice ale participanților.

La sfârșitul fiecărui modul de curs are loc o testare finală urmată de un raport de progres oferit departamentului de resurse umane sau conducerii firmei.

Pașii de urmat pentru înscrierea la cursurile noastre

1. Ne comunicați numărul de angajaţi pe care doriți să-i implicați în procesul de învățare

2. Analizăm cererea și obiectivele dorite și venim cu o propunere de soluții în funcție de numărul de angajați

2. Facem evaluarea de nivel a participanţilor și a nevoilor de învățare și venim cu propuneri de grupare a acestora în funcție de nivel și nevoi.

3. Stabilim orarul de curs în funcţie de posibilităţile centrului şi disponibilitatea participanţilor la curs.

Lasați-ne datele de contact și vă vom contacta pentru o analiză a nevoilor de învățare!

  Data given on this form will be retained and used to address your request. Please see our privacy policy for more information.

  I want to receive news and offers via email

  Vrei mai multe informații?

  Lasă-ne datele tale și te vom suna

   Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

   Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

   Serviciile noastre pentru firme

   service color1

   Cursuri corporate de limbi străine pentru angajați

   Programe ce pregătesc personalul companiilor să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi soft-skills.

   DETALII
   service color2

   Neuro-Language Coaching

   Oferim o abordare inedită și durabilă a învățării limbilor străine care îmbină principiile moderne de predare a limbilor străine cu principii și tehnici de coaching și descoperiri moderne din neuroștiință.

   DETALII
   service color3

   Programe de training specializate

   Adresate angajaţilor care au deja cunoştinţe de limbă străină dar doresc să-şi îmbunătăţească vocabularul într-un domeniu anume.

   DETALII
   service color4

   Consultanţă Learning & Development

   Cu noi nu veţi fi niciodată singuri în organizarea cursurilor de limbi străină pentru angajaţii dumneavoastră.

   DETALII