fbpx
Curs individual de germană
de persoana /
RON
3200
Home Cursuri

Curs individual de germană

Curs individual de germană

Course Attendees

Still no participant

Regulamentul Cursurilor

Regulamentul cursurilor

Regulamentul cursurilor

Pentru buna desfăşurare a activităţii Centrului de Limbi Străine şi Examinare Internaţională BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE şi a asigurării eficienţei maxime a cursurilor vă rugăm să luaţi în considerare următoarele cerinţe:  

1. Înscrierea la cursuri

 • înscrierea se face personal prin completarea unui formular de inscriere, a unui contract de studiu şi achitarea a 50 % din taxa de curs. Se considera înscrişi la curs doar participanţii care şi-au achitat acest avans înaintea începeri cursurilor. Nu se acceptă la cursuri participanţii care se înscriu la telefon sau prin email.
 • în cazul în care un anumit curs nu se formează, taxa de curs achitata în prealabil va fi restituită.
 • La înscriere se vor menţiona pe formularul de înscriere opţiunile de grupă / pret dorite urmând ca la finalizarea înscrierilor să şe ştie numărul de participanţi pentru fiecare nivel în parte şi să se comunice celor înscrişi.
 • cursanţii din modulele în desfăşurare care doresc să continue cursurile cu un alt modul trebuie să – şi confirme participarea până la data limită de înscriere, altfel NU VOR FI CONSIDERAŢI participanţi la următorul modul de curs.
 • în cazul în care cei care doresc să se înscrie la cursuri deţin deja cunoştinţe de limbă, aceştia trebuie să dea un test de plasament în urma căruia li se va stabili nivelul de cunoştinţe de limbă şi vor fi încadraţi în grupele corespondente nivelului lor. Testul de incadrare se poate da de luni până vineri de la 10.00 la 17.00.
 • În cazul în care sunteţi încadrat la un anumit nivel, dar din diverse motive, consideraţi că ar trebui să urmaţi cursurile cu o altă grupă, de un nivel diferit, vă rugăm să vorbiţi cu profesorul despre acest lucru, iar acesta va face demersurile necesare. În taxa de curs este inclus un singur manual, de aceea după mutarea dvs. într-o grupă diferită va trebui să înapoiaţi manualul, iar dacă aţi făcut deja notiţe pe el, va trebui să achitaţi contravaloarea acestuia în momentul în care veţi primi un alt manual corespunzător noului nivel.
 • Şedinţele pierdute la cursurile în grupe nu se recuperează. În cazul în care nu veniţi la una dintre şedinţe, aceasta se consideră pierdută şi va trebui să recuperaţi singur materia.

2. Taxa de curs

 • taxa de participare la curs este stabilită conform ofertei oficiale de cursuri în funcţie de tipul de curs şi ora de desfăşurare a cursurilor: curs individual, tandem,  grupă de dimineată (4 - 10 persoane) persoane sau grupă de seară (6 - 12 persoane).
 • taxa de curs se poate achita in 2 rate. Prima rată reprezentând 50 % din valoarea cursului se achită înainte de începerea acestuia, iar cea de-a 2 –a rată în cea de-a 3-a săptămână de curs. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri vă rugăm să veniţi la recepţie până la ora 19.00.
 • taxa de participare nu se restituie odata cu confirmarea participării şi începerea cursului decât în cazuri de boală pe baza unei cereri însoţite de adeverinţă medicală.
 • reducerile se aplică numai pentru studenţi, pensionari sau la cel de-al 3-lea modul. Reducerile NU SE CUMULEAZĂ una cu alta.

3. Certificat de participare

 • după absolvirea unui modul de curs, la cerere, se eliberează un certificat de participare. Acesta va atesta numărul de ore şi nivelul cursului parcurs si perioada de desfăşurarea acestuia. Certificatul se eliberează numai la cerere.
 • certificatul nu se eliberează decât în cazul în care cursantul are o prezenţă la cursuri de minim 70 % şi a obţinut un rezultat de minim 60 % la testul de final de modul.

Alte observaţii

 • Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că atunci când vă înscrieţi la un curs în grupă, acesta se va derula ţinând cont de preferinţele tuturor membrilor grupei respective, de capacitatea fiecăruia de a-şi însuşi cunoştinţele predate de către profesor şi în ritmul întregii grupe, nu doar a unui cursant.
 • Centrul Bridge Language Study House îşi rezervă dreptul de a-şi alege cursanţii în grupe. Orice participant care prin comportamentul său va dauna bunului mers al cursului va fi dat afară din grupă.
 • Centrul Bridge LSH îşi rezerva dreptul de a schimba orarul zilelor de curs la continuarea modulului urmator în funcţie, bineînţeles, de disponibilitatea profesorului, a sălilor şi a disponibilităţilor cursanţilor.

Course Reviews

Still no reviews

Acest tip de curs individual se desfășoară fie cu prezență fizică fie online pe platforma noastră Bridge Online.
Cursul individual de limba germană are în componență 30 de ore de studiu care pot fi împărțite fie in 15 ședințe a câte 2 ore fiecare , fie în 20 de ședințe a câte 1, 5 ore cu o frecvență de 2 ori pe săptămână.

Descriere curs

Meditațiile individuale şi în tandem de limba germană se organizează sub forma unor module de 30 de ore pe o durată de 8-10 săptămâni în funcție de durata și numărul de ședințe alese pe săptămână.

Detalii curs

Nu au o dată de începere stablită în prealabil, acestea pornesc la cerere în aproximativ 2, 3 zile de la finalizarea înscrierii.

 

Meditatiile individuale sau tandem oferă mai multă flexibilitate deoarece numărul de ore, programul şi conţinutul acestora se orientează după disponibilitatea cursanţilor.

 

Aceste tipuri de cursuri sunt construite în asa fel încât să raspundă strict la necesităţile cursanţilor măsurate în analiza preliminară de nevoi.

 

În general meditatiile de limba germana se pretează pentru cursurile de pregătire pentru examene, pregatire pentru interviu sau antrenarea unor abilități specifice în limba respectivă.

 

La centrul Bridge LSH din Cluj-Napoca abordăm orice limbă străină ca un mijloc de comunicare, iar predarea se face întotdeauna în limba ţintă. Limba străină învăţată este prezentată în contextul unor situaţii reale cu ajutorul şi îndrumarea oferită de profesorii noştrii pasionaţi.

 

Cu metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea culturii şi mentalităţii limbii studiate.
Vedeți toate cursurile de limba germană disponibile și perioadele de înscriere.

Our Main Teachers

Any teachers for this course
Pret : 3200 RON
Vrei sa te inscrii?
Contacteaza-ne!

  Datele completate vor fi păstrate și folosite în vederea soluționării cererii tale. Vezi și politica de confidențialitate.

  Vreau să primesc noutăți și oferte prin email

  Alte cursuri
  De pe blog