fbpx

În cei 15 ani de existenţă ca şcoală de limbi străine am întâlnit foarte rar oameni care au intrat pe uşa centrului ştiind EXACT  ce au nevoie: să studieze limba X , în acel moment apreciau că au nivelul Y şi vroiau să facă cursul în Z timp.

În momentul în care intenţionaţi să începeţi să studiaţi o limbă străină sau simţiţi nevoia de aprofundare a limbii străine vorbite trebuie sa luati în calcul mai multi factori:

Ce trebuie sa stim inainte sa particiam la un curs

1. NICIODATĂ nu veţi putea învăţa o limbă străină într-o lună. O limbă se învaţă în decursul a cel puţin un an, după care, dacă nu aveţi practică (chiar şi pasivă prin urmarirea de filme sau citirea de articole, cărţi în limba respectivă) se uită…
2. Informaţi-vă înainte de a porni în căutarea posibilităţilor de învăţare. Vizitaţi pagina centrului care oferă cursurile, verificaţi-vă programul cursurilor la universitate sau cel de lucru,  căutaţi feedback de la alte persoane care au mai participat la astfel de cursuri.
3. Nu fiţi descurajaţi şi înarmaţi-vă cu răbdare şi mai ales participaţi la toate şedintele de curs. Nu este ca un abonament la sală unde, odată ce ţi l-ai facut, poate mergi de 2 sau 3 ori intr-o lună. Fiecare şedinţă de curs este importantă şi o oportunitate ca să  învăţaţi ceva nou şi, cel mai important, ca să aplicaţi ce învăţaţi.

img vert6
img vert3

La centrul de limbi străine Bridge Language Study House (Dorobanţilor 67) oricare dintre noi vă vom putea ajuta în alegerea voastră.  Pe scurt ce trebuie să ştiţi sunt următoarele :

  1. Cursurile pe care le oferim sunt fie în grupă fie în regin individual sau în tandem (2 persoane la acelasi nivel).
  2. Toate cursurile noastre sunt structurate pe nivelele recunoscute şi folosite internaţional: A1 (începător), A2 (elementar), B1 (pre-intermediar), B1+ (intermediar), B2 (post – intermediar), C1 (avansat). Pentru parcurgerea fiecărui nivel sunt necesare aproximativ 70 sau 90  de ore de studiu în mod organizat (în funcţie de limbă), deci fiecare nivel va fi împărţit în 2 sau 3 module de câte 30 de ore în cazul centrului nostru.
    3.  Cursurile noastre în grupă sunt organizate din module de câte 30 de ore şi au o durată de 6 săptămâni. Cele individuale au tot 30 de ore / modul si pot fi organizate în una sau mai multe săptămâni, depinde de cât de intensiv se doreşte.
    4. Dacă mai aveţi orice fel de cunoştinţe de limbă (chiar si pasive) este important sa daţi un test de plasament pentru ca să fiţi repartizaţi într-o grupă pentru nivelul care îl aveţi.
    5. Pentru că majoritatea participanţilor la curs lucrează, şedinţele de curs sunt programate de la 18.30 la 21.00, 2 zile pe săptămână.

În rest, cu orice fel de întrebări vă stăm la dispoziţie :). De luni până vineri de la 09.00 la 18.00 , la telefon (0364-101088, 0746355435) , pe email (info@blsh.ro sau cursuri@blsh.ro) sau vă invităm să ne vizitaţi sediul prietenos pe Dorobantilor 67.

 

Echipa Bridge LSH

Tot ce trebuie sa stim inainte sa participam la un curs