fbpx

Bridge Teenagers - Angol nyelvtanfolyamok

adminblsh

09 septembrie 2021

Nici un comentariu

Home BlogMagyarul

Bridge Teenagers – Angol nyelvtanfolyamok

Bridge Teenagers – Angol nyelvtanfolyamok

A Bridge Teenagers angol nyelvtanfolyamok fő célja az, hogy segítséget nyújtsanak általános és középiskolás tanulóknak az angol nyelvi felzárkózásban és angol nyelvi alapjaik rendszerezésében. A tanfolyamok által a tanulók nagyobb önbizalomra tesznek szert az angol nyelvhasználat terén és bátrabban tudnak majd angol nyelven társalogni, amely nagy előnyt jelent majd számukra jövőbeni továbbtanulási lehetőségeiket és munkahelyi elhelyezkedésüket illetően.

A tanfolyamokat egy rendszerezett és jól felépített tanmenet alapján szervezzük, amelyet a tanulóink igényei és érdeklődési köre szerint alkalmazunk és személyre szabunk. Az oktatás interaktív, kommunikatív és projekt-alapú tanulási módszereket követ, amelyekkel a nyelvi ismeretek aktív és gyakorlati felhasználására fektetjük a hangsúlyt, nagy teret biztosítva a pár- és csoport-munkának, nyelvi játékoknak, szerep-játékoknak és egyéb kinesztetikus nyelvgyakorló tevékenységnek. A tanfolyamokat kisebb létszámú csoportokban szervezzük, amely elősegíti a gyorsabb ritmusban történő nyelvi fejlődést.

Online Cambridge nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat is szervezünk. 

Cambridge Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok

FIGYELEM! A Bridge Teenagers angol nyelvtanfolyamok tanmenetét úgy szerkesztettük meg, hogy elősegítsék a tanulók Cambridge A2 Key, B1 Preliminary, B2 First szintű nyelvvizsgára való felkészülését, amennyiben nyelvvizsgázni is szeretnének. A tanfolyamok a vizsgatechnikák elsajátítására is nagy hangsúlyt fektetnek, valamint hasznos tanácsokkal és információval látják el a tanulókat a nyelvi szintjüknek megfelelő Cambridge nyelvvizsgákat illetően.

A Cambridge nyelvvizsga diplomák a Román Tanügyminisztérium által akkreditáltak és hivatalosan kiválthatják az angol érettségi vizsgát. Ehhez a tanulóknak min. B2 szintű nyelvvizsga diplomát kell megszerezniük.

Milyen készségeket fejlesztenek a Bridge Teenagers nyelvtanfolyamok?

 • bátrabb és gátlások nélküli angol nyelvi kommunikáció 
 • szabadabb és választékosabb véleménykifejtés angol nyelven
 • kulturális nyitottság
 • spontán módon történő szocializálás angol nyelven
 • önbizalom fejlesztés és az angol nyelvi készségek gyakorlati alkalmazása
 • egy csapat keretén belüli együttműködés
 • vizsgatechnikák és a vizsga előtti izgalom hatékony levezetése
 • különböző technikák az angol nyelvi ismeretek tanórákon kívüli szabad gyakorlására
 • az elektronikus applikációk és készülékek angol nyelvi fejlesztést célzó felhasználása

Hogyan szervezzük a Bridge Teenager angol nyelvtanfolyamokat?

A program egy egész iskolai évre kiterjedő nyelvi foglalkozás, amelyet heti egyszeri 2 órás ülésekben szervezünk. A tanfolyamokat az iskolai év kalendáriuma alapján szervezzük, így minden iskolai vakációt és hivatalos ünnepnapot figyelembe veszünk. A Bridge Teenager tanfolyamok 11-18 éves középiskolás gyerekek számára szólnak, akikkel különböző korosztályokban és nyelvi szinteken dolgozunk. Egy korcsoport keretén belüli minimális létszám 6, a maximális pedig 10.

Figyelem: a Bridge Teenager nyelvtanfolyamok hosszútávú oktatási programok, így megfelelő elkötelezettség és aktív részvétel szükséges ahhoz, hogy a gyerekek minél jobb és rendszerezett eredményeket érjenek el nyelvi fejlődésük terén. A tanterv alapját a Közös Európai Szintrendszer, valamint a Cambridge nyelvvizsgák rendszere képezi. 

Bridge Teenager nyelvtanfolyamok ára:
A tanfolyam ára: 80 ron / 2 órás foglalkozás / résztvevő

 • A tandíj minden szükséges tananyagot, munkalapot és nyelvvizsga szimulálást tartalmaz.
 • Árengedmény testvérek számára: 10%

A fizetés módja:
A tandíj havi bérlet formájában fizetendő, minden hónap elején (minden hónap 5.-ig), az illető hónapban szervezett óraszámra. Rövid hónapok esetén előre 2 havi bérlet fizetés történik. A tandíjat csakis orvosi igazolással bizonyított, betegség okozta hiányzás esetén térítjük vissza. Amennyiben a hiányzás más okból történik, a tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni.